Foundation giver en større forskningspris

MdDS Balance Disorder Foundation er glade for at kunne meddele planer om at give en større forskningspris til Yoon-Hee Cha, MD, på Laureate Institute for Brain Research (LiBr). LIBR, der ligger i Tulsa, Oklahoma, fremmer tværfaglige neurovidenskabsundersøgelser blandt forskere og klinikere. Dr. Cha skiftede for nylig til LIBR fra sin fakultetsstilling ved University of California - Los Angeles (UCLA), hvor hun opstod fra sine kliniske forskningsstudier om Mal de Debarquement Syndrome (MdDS) eller afstigningssyndrom.

MdDS er en sjælden og dårligt forstået neurologisk lidelse af opfattet bevægelse, der manifesterer sig som en vedvarende indre fornemmelse af vuggende, svajende eller boblende, og som generelt lindres ved passiv bevægelse. Der er i øjeblikket ingen effektive behandlinger for MdDS, som ofte er ret deaktiverende. Med fortsat støtte fra MdDS Foundation vil Dr. Cha nu udvide sin MdDS-forskningsindsats i en ny undersøgelse (Functional Neuroimaging and Neuromodulation in MdDS) på LIBR for at undersøge nytten af ​​transcranial magnetisk stimulering (TMS) til MdDS-behandling. TMS er en form for ekstern neuromodulation, der bruger pulserende magnetfelter på hovedets overflade. Dr. Chas studier vil forbedre vores forståelse af fænomenet bevægelsestilpasning i det menneskelige nervesystem og det neurale kredsløb involveret i balance og rumlig opfattelse.

En kommentar

Diskussionspolitik
  1. Fran Henry

    MIT navn er Fran Henry. Jeg har haft MdDS nu i fem år. Jeg har for nylig gennemgået to større operationer for kræft, og efter operationerne blev MdDS meget værre. Jeg har prøvet adskillige ting for at overvinde det uden resultater, den sidste var hypnose. Jeg bor i Siloam Springs Arkansas, som ligger 90 miles fra Tulsa, Oklahoma. Jeg vil meget værdsætte at jeg hørte tilbage fra dig.

Kommentarer er lukket.