PLOS ONE Forskningsartikel: Metabolske og funktionelle forbindelsesændringer i Mal de Debarquement-syndrom

journal.pone.0049560PLOS One har offentliggjort en artikel af Yoon-Hee Cha, MD, Metaboliske og funktionelle forbindelsesændringer i Mal de Debarquement-syndrom. Journal er en peer-reviewed journal med åben adgang, og artiklen diskuterer nuværende forskning, hjerneområder forbundet med MdDS og behov for fremtidig efterforskning.

Abstrakt

Baggrund

Personer med mal de deququement syndrom (MdDS) oplever en kronisk illusion af selvbevægelse udløst af langvarig eksponering for passiv bevægelse, f.eks. Fra sø- eller flyrejser. Oplevelsen er en af ​​gyngende svimmelhed, der ligner, da personen oprindeligt var på bevægelsesudløseren, såsom en båd eller et fly. MdDS repræsenterer en langvarig version af et normalt fænomen kendt for de fleste individer, men som vedvarer i måneder eller år i andre. Det repræsenterer et naturligt eksempel på neuroplasticiteten af ​​bevægelsestilpasning. Lokaliseringen af ​​hvor bevægelsestilpasningen finder sted er imidlertid ukendt. Vores mål var at lokalisere metaboliske og funktionelle forbindelsesændringer forbundet med vedvarende MdDS.

Den fulde artikel findes på PLOS One-webstedet.

* * * * *
For at læse flere forskningsartikler, se venligst den komplette liste over MdDS i biomedicinsk litteratur i området Professional på dette websted.