Feriehilsener

MdDS Balance Disorder Foundation vil gerne tage et minut til at takke dig for al din støtte i 2012. Nogle af jer har deltaget i forskning, nået nye mennesker, ydet støtte til dem, der er nede, eller ydet en donation uanset størrelsen. I gjorde alle disse ting for hinanden, mens fonden arbejdede i baggrunden og frivilligt arbejdede i utallige timer, kontaktede medicinske fagfolk i USA og i udlandet og søgte måder at bringe MdDS i spidsen for den medicinske verden, mens du levede med forskellige niveauer af MdDS . Ja, som gruppe har vi vores op- og nedture, men når det bliver hårdt, er der altid nogen med et venligt ord eller et show af støtte. I det nye år fortsætter forskningen, vi fortsætter med at indsamle donationer og beder dig om at blive involveret, men mest af alt håber vi, at du er der for hinanden.

Derfor fra alle os i bestyrelsen, Terri, Linda, Holly, Marilyn, Jane, Cathy, Deb og Robert, ønsker vi dig fred, håb, kærlighed og sundhed i 2013. Uanset om du observerer Solstice, Hanukkah, jul , Kwanza eller bare hverdagens milepæle i livet, vi ønsker dig det bedste.

Bestyrelsen for MdDS Balance Disorder Foundation
December 2012