Cinco de Mayo Fundraiser i Carpool, Herndon

Hjælp David med at få Cinco de Mayo-kampen og heppe ham, når han går til en Guinness verdensrekord!

David M, et supportmedlem, er vært for en Cinco de Mayo fundraiser til støtte for MdDS Balance Disorder Foundation. David var i stand til at sikre en $ 1,000.00 donation fra Patron Tequila - som en matchende udfordring - til denne begivenhed. Dette er FANTASTISK, og jeg ved, at vi kan klare denne udfordring. Alt, hvad vi skal gøre er at skaffe $ 1,000 dollars i donationer fra Cinco de Mayo - det er søndag den 5. maj - og Patron vil matche det. David har et sted at tage donationer i dag på cdm-carpool.eventsbot.com

Fundraiser afholdes i Carpool i Herndon, VA, hvor David vil prøve bryde en Guinness verdensrekord! Så hvis du er i området og kan deltage i denne begivenhed, skal du absolut komme forbi. Der vil være en protektor Margarita Domino Bomb Shot demonstration, mad og drikke specials hele dagen, en stille tombola og t-shirt salg.

Hvis du ikke er i Herndon-området, kan du stadig hjælpe David med at lave kampen - klik på et af nedenstående logo for at komme til hans donationsside for begivenheder.

samkørsel.jpgpatronlogo.jpg

2 kommentarer

Diskussionspolitik
 1. bedstemor hodgen

  Da jeg kun er et par måneder mindre end 80 år, og med en meget begrænset indkomst, er jeg ikke i stand til at støtte denne meget værdige indsats. Hvis jeg kunne samle tilhængere, ville jeg starte en tur her, men jeg kender ikke så mange mennesker her, hvor jeg flyttede efter mit fald ned ad trappen på grund af MdDS og hvad der er tilbage af min hjerne. Jeg er ked af det, og Jeg ønsker dig det allerbedste succes muligt!

  1. David

   Tak for de venlige ord og din moralske støtte ... JULE!
   David

Kommentarer er lukket.