Vores Friendraiser butik

I tilfælde af at du ikke er bekendt, er en venskaber en begivenhed, der er vært af et stiftelse eller dets bestyrelsesmedlemmer for at dyrke donorer ved at få de nuværende tilhængere med sig en ven. Arrangementet er typisk en lukket, privat fest med god drikke, god mad og endda underholdning.

Men vi er ikke typiske, er vi vel? Selvfølgelig nyder vi god drink, god mad og underholdning. Men for os er en venindsamler enkel. Hvis du er en ven, og du hjælper os med at skaffe penge eller bevidsthed, så er du en FriendRaiser. Og da det er juni-bevidsthedsmåned (JAM), har vi tilføjet nye varer til vores Friendraiser-butik for at hjælpe dig på begge fronter.

Skjorter, kasketter, krus… hver vare, der sælges i Friendraiser-butikken, sender en dollar til Foundation for at understøtte dets mål om at øge bevidstheden, støtte forskning og MdDS-patientadvokat. Vær venligst en FriendRaiser i dag, og køb på www.printfection.com/walk4mdds

2 kommentarer

Diskussionspolitik
  1. Marge Hodgen

    Tak for dette, men jeg savnede det næsten. At have et navn som 'kommentar' er for generelt. Kunne du i stedet omdøbe din e-mail 'MdDS COMMENT'? 'Kommentar' fortæller mig ikke straks, hvem du er, og med snesevis af e-mails om dagen, der kommer ind i dem, som jeg ikke genkender med det samme, renses, og jeg savner dem! Overvej at ændre navnet ... Tak for din opmærksomhed.

    1. mddsfoundation

      Tak for alarmen, Marge. Vi var ikke opmærksomme på dette. Vi ønsker ikke, at nogen af ​​vores meddelelser går glip af, og vi vil se på administratorindstillingerne for at se, hvad vi kan gøre.

Kommentarer er lukket.