Rekruttering af LIBR-undersøgelse: Kranial elektrisk stimulering

Laureat Institute for Brain Research Study
Elektrisk kranial stimulering for Mal de Débarquement syndrom

En LIBR-forskningsundersøgelse undersøger brugen af ​​Cranial Electrical Stimulation (CES) til behandling af Mal de Débarquement Syndrome (MdDS), en lidelse karakteriseret ved kronisk gyngende svimmelhed, som normalt følger langvarig eksponering for passiv bevægelse såsom på en båd, et fly, eller bil. Nogle mennesker kan udvikle lidelsen spontant. Undersøgelsen rekrutterer patienter med MdDS i alderen 18 år og derover. CES er en ikke-invasiv form for hjernestimulering ved hjælp af elektrisk stimulering af hovedbunden, som enten kan være med direkte eller vekselstrøm.

Kvalificering inkluderer:
• Intet metal implanteret i hovedet undtagen tandfyldninger.
• Ingen alvorlig medicinsk sygdom
• Ingen historie med mani eller psykose
• Ingen hudlidelse, der forårsager sår i hovedbunden.
• Ikke i øjeblikket gravid

Deltagelse kræver, at der gennemgås en kort screeningssamtale over telefon for at vurdere sikkerheden for CES. Hvis de er kvalificerede til at komme ind i studiet, vil undersøgelsesprocedurer involvere at blive randomiseret til enten reel eller svindlet CES, afhængigt af fasen af ​​studiet, der er indtastet. Kvalifikation for deltagelse i hver del af undersøgelsen bestemmes af undersøgeren. Der tilbydes kompensation for dele af undersøgelsen.

For mere information, kontakt Dr. Yoon-Hee Cha eller Diamond Urbano på mddsresearch@laureateinstitute.org

#11020916.0
LIBR # 2013-006-00
Rev 06-18-13