Der er kun en uge tilbage til JAM. Lad os afslutte det med en BANG!

termometerJUL3
Tillykke!
Vi lavede kampen.

Det har været en meget travl og aktiv juni-bevidsthedsmåned (JAM). Over 500 professionelle brochurer er sendt verden i bestræbelser på at uddanne offentligheden og fagfolk om Mal de Débarquement-syndromet. Mange mennesker laver informationsindlæg en gang om dagen på deres Facebook-sider, og andre donerer for at holde indsatsen i live. Vi vil gerne rette en meget oprigtig tak til alle, der har bidraget til denne MdDS Foundation-bevidstheds- og fundraising-kampagne.

Donationer vil støtte meget tiltrængt MdDS-forskning. Indtil videre har vi modtaget $ 260 mod matchende udfordring på $ 500. Fristen den 29. juni for denne udfordring nærmer sig hurtigt. Nu er der imidlertid lovet nye løfter! Hvis vi matcher yderligere $ 1,000 inden 6. juli, kan vi nemt gøre $ 1,500 til $ 3,000. Din hjælp er afgørende ... intet beløb er for lille, og alle bidrag vil gøre en forskel. Sammen kan vi imødegå denne udfordring.

Donationer kan behandles sikkert på vores hjemmeside eller med checkbetaling sendt til:
  MdDS Foundation
  c / o Marilyn Josselyn
  22406 Shannondell Drive
  Audubon, PA 19406


Dine donationer hjælper MdDS Foundation på følgende måder:

 • $ 15 dækker omkostningerne for en måned af det sikre undersøgelsessite
 • $ 25 sender 35 informationsbrochurer til en sundhedsudbyder
 • $ 50 understøtter MdDS-kontaktwebstedet i 4 måneder
 • $ 100 holder vores informative websted online i et år
 • $ 120 giver 6 timers teknisk / analysetid for et forskningsemne
 • $ 300 betaler et årligt softwarelicensgebyr for billedanalyse
 • $ 350 giver en rTMS-session X 7-8 sessioner / emne
 • $ 500 - $ 1000 dækker registreringsgebyrer for en nonprofit til at deltage i en lægekonference
 • $ 600 dækker en fMRI-scanning på et forskningsemne
 • 1,800 $ dækker en PET-scanning på et forskningsemne
 • $ 20,000 dækker en pilotundersøgelse af MdDS 'etiologi

2 kommentarer

Diskussionspolitik
 1. katluvrmh

  denne besked ankom med den latterlige robotadresse !!!! du vil have mig til at rette min pc for at få dine e-mails korrekt. undskyld, det er ikke sådan, det fungerer! Jeg har endda forsøgt to gange at besvare dette som det viser at svare uden succes !!! Jeg har arbejdet computere i årevis og år, og jeg modtager e-mails fra organisationer, der er meget større end MdDS, og har ALDRI modtaget mail sendt af en robot, som jeg kender til, eller hvis jeg gjorde det, var det let aoparent, hvor e-mailen blev genereret !!! ALDRIG fra ”kommentar ...” husk - jeg har et syndrom, der forårsager forvirring og frustration. du skal underrette, jeg har brug for det gjort lettere at læse dine e-mails - ikke sværere! Jeg ved, jeg er ikke den eneste, der har savnet e-mails på grund af dette ...

  1. mddsfoundation

   Marge, vi har lige sendt dig en e-mail, fordi vi virkelig ønsker at løse dette for dig. Mens vi arbejder på det, Hvis nogen anden får e-mails med et andet afsendernavn end mddsfoundation eller MdDS Foundation Blog, så lad os vide det. Meddelelses-e-mails, der automatisk genereres af vores webstedsrobot og sendes til webstedsabonnenter, har en svar-adresse til donotreply @ wordpress og skal have et afsendernavn på MdDS Foundation Blog eller blot mddsfoundation. Når du modtager underretninger, siger de altid [Ny post] i emnelinjen. Hvis nogen har en anden oplevelse, så lad os vide det.

Kommentarer er lukket.