Rekruttering af LIBR-undersøgelse: Transkranial magnetisk stimulering

Laureat Institute for Brain Research Study
Transkraniel magnetisk stimulering for Mal de Débarquement syndrom

Et Laureate Institute for Brain Research (LIBR) forskningsundersøgelse undersøger brugen af ​​transkraniel magnetisk stimulering (TMS) til behandling af Mal de Débarquement Syndrome (MdDS), en balanceforstyrrelse karakteriseret ved kronisk gyngende svimmelhed, som normalt følger langvarig eksponering for passiv bevægelse såsom på en båd, fly eller bil. Nogle mennesker kan udvikle lidelsen spontant. Undersøgelsen rekrutterer patienter med MdDS i alderen 18 år og derover. TMS er en ikke-invasiv form for hjernestimulering ved hjælp af en magnetisk spole.

Kvalificering inkluderer:
* Intet metal implanteret bortset fra tandfyldninger
* Ingen alvorlig medicinsk sygdom
* Tager ikke tricykliske antidepressiva eller antipsykotiske lægemidler
* Ingen personlig eller familiehistorie med en anfaldsforstyrrelse
* Ikke gravid

Deltagelse kræver, at der gennemgås en kort screeningssamtale over telefon for at vurdere sikkerheden for TMS. Hvis de er kvalificerede til at komme ind i studiet, vil undersøgelsesprocedurer omfatte 1-3 MR-scanninger og 2 til 20 sessioner med TMS udført på prismesteret. Kvalifikation for deltagelse i hver del af undersøgelsen bestemmes af undersøgeren.

Der tilbydes kompensation til $ 25 i timen for alle komponenter i undersøgelsen.

For mere information, kontakt Dr. Yoon-Hee Cha og Diamond Urbano på mddsresearch@laureateinstitute.org.

#10297441.0