MdDS Walk 2013: Denver, UK og ...

Vi vil gerne invitere dig til den tredje årlige MdDS Walk. Dette er en global bevidstgørelsesbegivenhed for både rockere og ikke-rockere. Den fysiske tur i Colorado er en sjov, familievenlig - og ikke-konkurrencedygtig begivenhed. Kælenavnet Rock'n Stroll, hvert år rocker vi og slentrer ned ad en sti i en lokal park og chatter med venner undervejs. I år har vi frossen yoghurt og balloner for at holde det sjovt og stressfrit! Vandrere i Denver mødes søndag den 20. oktober på Hope United Methodist på Dayton (lige syd for Belleview) i Greenwood Village, CO. Starttiden er kl. 1.

2013KORT

Hvis du ikke kan være i Colorado på turen, opfordrer vi dig til at gå på internettet fra ethvert sted. Også kendt som en "virtuel gåtur" åbner en cyberwalk MdDS Walk for alle, der ikke er i Colorado. Vi har et supportgruppemedlem cyberwalking i Storbritannien. Ligesom Denver-gruppen vil hun gå på Rock'n og spadsere langs en lokal "cykelsti" og opfordrer dig til at gøre det samme.

Cyberwalkers i andre byer opfordres til at vælge deres egen starttid - eller endda dato! Uanset hvad der fungerer for dig, fungerer det for os, for når vi går sammen fysisk eller i ånd, kan vi opnå så meget. Sidste år rejste MdDS Walk over $ 7,500 til finansiering af uddannelse og forskning.

Lad os se, hvor meget vi kan rejse i år. MdDS Walk er også en kritisk fundraising-begivenhed. I stedet for at bruge et registreringssted, der opkræver et gebyr, holder vi det simpelt i år og beder dig om at medbringe en donation til turen eller donere en donation via vores almindelige hjemmeside på mddsfoundation.org.

Glem ikke at indlæse brochurer til din tur.
Glem ikke at fylde brochurer til din tur.

Vores professionelt trykte brochure er et fantastisk værktøj til oplysning og uddannelse. For at modtage brochurer, tak send en anmodning via e-mail. Sørg for at angive dit navn, mailadresse og det nødvendige antal.

Alle donationer er fradragsberettigede i henhold til loven. MdDS Balance Disorder Foundation er et 501 (c) (3) frivilligt, non-profit stiftelse. De årlige omkostninger udgør mindre end 4% af driften.