Pressemeddelelse: $ 150,000 Donation til Fund Vital Research

Donation til finansiering af vital forskning i Mal de Debarquement-syndrom

Shannondell, PA - 20. november 2013 - MdDS Balance Disorder Foundation er glad for at kunne meddele, at det har modtaget en $ 150,000 donation fra Ellen Kaye til finansiering af vital forskning i årsagen til og en kur mod Mal de Débarquement-syndromet. Denne donation sammen med midler genereret af direkte donationer til fonden vil støtte den igangværende forskningsindsats for at give lindring til dem, der lever med Mal de Débarquement-syndromet, en sjælden lidelse i bevægelsesopfattelse, hvor syge føler sig gyngende, boblende, fornemmelse, der er maskeret af passiv bevægelse. Selvom det forekommer oftest efter ethvert rejsemiddel, herunder krydstogtskibe, flyrejser og togrejser, kan det også forekomme tilsyneladende spontant.

I løbet af de sidste 5 år har Foundation rejst tæt på $ 500,000 til støtte for forskningsindsats som dem ved University of California i Los Angeles, Ohio University og Laureate Institute for Brain Research. Som et resultat af denne forskning genereres aktuelle medicinske oplysninger om denne sjældne lidelse, og adskillige artikler er blevet accepteret som peer-reviewed publikationer til distribution til læger og offentligheden. (For en komplet oversigt over videnskabelige journalposter, besøg mddsfoundation.org/biomedical-literature/)

Klik for at downloade denne pressemeddelelse (PDF)

Donation Pressemeddelelse nov2013

22 kommentarer

Diskussionspolitik
 1. Susie

  Din donation betyder meget og er meget generøs. Tak igen!

 2. Janis Kahle

  Ellen Kaye, tak så meget for din generøse donation til MdDS. Gud velsigne dig. Du giver os håb om, at der en dag vil være en kur mod dette ødelæggende syndrom.

 3. Sandy Brignac

  Ellen Kaye, TAKK for en sådan generøs gave. Dette giver os bare så meget håb om en sag og en kur. Du har lige givet os et skridt tættere på at se det ske. Velsigne dig !!!

 4. Briana

  Mange tak. Ingen ord kan virkelig udtrykke vores taknemmelighed. Din generøsitet giver os håb om, at vi gør det et skridt tættere på at finde en kur mod dette livsændrende syndrom.

 5. Tak, Ellen Kaye, for din generøse donation til finansiering af fortsat forskning i årsagen og behandlingen af ​​MdDS.

 6. Betty Pecore

  Mange tak, Ellen Kaye, for din storslåede donation til at hjælpe MdDS-syge. Vi kunne ikke være mere taknemmelige!

 7. Cindy (3. timer, stadig rockin) SE WI.

  Gud velsigne dig Ellen Kaye-Vi er så mange af os, vi beder om vores gode gamle dage, da vi ikke var på havet, for at føle os normal igen. Din generøse donation bringer os glæde, taknemmelighed og håb. Må Herren velsigne dig med godhed, helbred og hans kærlighed.

 8. Julie Lipp

  Tak Ellen Kaye for din generøse donation til forskning i MdDS og forhåbentlig en kur. Jeg kan godt lide at tro, at en kur kan ske i min levetid, skal have HOPE.

 9. Polly

  Vi er alle så taknemmelige for enhver forskning, der kan hjælpe mennesker, der er nyligt diagnosticeret med MdDS - og måske nogle af os også 'gamle timere'. Bare det at vide, at nogen bryr sig, er meget gavnligt - tak, tak, tak :)

 10. Karen Garcia

  Tak, tak, tak !!! Dette vil hjælpe så meget med den forskning, der er afgørende for at hjælpe med at afdække årsagen og kur mod denne tilstand. Kan ikke tak nok!

 11. Linda

  Meget speciel tak til Ellen Kaye. Din donation sætter os så meget tættere på bedre forståelse af MdDS ... årsagen og helbredelsen! Håber svæver stadig.

 12. Flora Riley

  Tak så meget for et så generøst tilbud.

 13. Joy Sheerer

  Gud velsigne dit hjerte, Ellen. Tak for at give os håb!

 14. Marie

  Tak Ellen Kaye !!!

 15. Deb

  Tak, Ellen Kaye. På grund af jer vil forskningen bevæge sig i den rigtige retning.

 16. Andrea

  Ellen Kaye, tak !!!!!!!!!!!!!!!! En fantastisk, vidunderlig gave.

 17. Eileen Fitzgerald

  Dette er vidunderlige nyheder! Ellen, mange tak for din generøse donation. Ord kan ikke udtrykke, hvor meget det betyder for så mange af os.

 18. Terrie

  Ellen Kaye, vi er så taknemmelige for din generøse støtte. Vi beder om at finde en årsag og en kur. Jeg er blevet diagnosticeret to gange med MdDS. Jeg har levet med det i 4 år. Folk som dig er en velsignelse. Terrie

 19. Angela Ghilarducci

  Tak Ellen for din generøse og støttende donation. Det ville være så rart at bare blive anerkendt af en MD som en ægte lidelse i stedet for bare vanvittig en dag. Tak, fordi du tog os et skridt nærmere det.

 20. Tamara

  Kære, vidunderlige, generøse Ellen: Tak så meget for din overvældende generøse donation til at hjælpe os alle, der lider af denne lidelse. Det bringer tårer i mine øjne at indse, at nogen kunne være så omsorgsfuld og villig til at hjælpe på denne måde. Jeg ville ønske, at jeg kunne gøre mere end bare at fortælle dig, hvor taknemmelig jeg er. Overalt i HELE verden er der mennesker, der en dag vil blive hjulpet af den forskning, du hjælper med at finansiere. Jeg håber, at det ved at kedle dig helt ned til tæerne. Må din generøsitet blive vendt tilbage til dig på mange måder.

 21. Marla Cruise

  Tak Ellen Kaye for din mest generøse donation til forskning i årsagen og kur for MdDS.

 22. Gode ​​nyheder!!! Jeg håber, at nogle af forskningsmidlerne kan sendes til Florida. Vi har mange steder, der forsker, herunder Mayo Clinic i Jacksonville, men ingen her erkender engang, at en sådan sygdom eksisterer. Jeg længes efter dagen ...

Kommentarer er lukket.