Opvarmning til udfordringen!

GODT ARBEJDE. Ved hjælp af Corporate Matching overskred vi vores mål!
GODT ARBEJDE. Ved hjælp af Corporate Matching overskred vi vores mål!

BEKENDTGØRELSE: To af instituttets faste tilhængere har kastet en Winter Warm-Up Challenge ud. Sammen vil de matche hver doneret dollar, dollar-for-dollar op til $ 1,000!

Donationer finansierer vital forskning i årsagen til og en kur mod Mal de Débarquement-syndromet. Et resultat af denne forskning er, at der genereres nuværende medicinske oplysninger om MdDS, og dette øger igen bevidstheden om vores sjældne lidelse.

Winter Warm-Up Challenge-midlerne skal indsamles inden den 20. januar 2014, så doner venligst i dag og hjælp os med at flytte kviksølvet. Brug PayPal-knappen nedenfor eller Klik her til andre indstillinger.