Endelig tilgængelig! Bevidsthedsarmbånd til MdDS

STR_armbånd2
Med hjælp fra nogle gode frivillige er der nu et MdDS-bevidsthedsarmbånd! Det har været en interessant læringsoplevelse, men design, produktion og amerikanske forsendelseshindringer er alle fundet ud af, og vi er nu klar til at rulle dem ud til offentligheden! *

At modtage en Stop klippen! armbånd, skal du blot donere $ 20 eller mere ved hjælp af knappen nedenfor, og vi sender et armbånd - så længe lager haves - til den postadresse, der er knyttet til din PayPal-betaling. Du modtager også vores nyligt opdaterede brochure, som er et fantastisk bevidstgørelsesværktøj, som du kan dele med din læge.
X-klik-but21

I ånden af Giver tirsdag, giv venligst din donation i dag. Brug derefter knapperne nedenfor til at dele dette blogindlæg på dine sociale netværk og brug hashtag # GivingTuesday.

* Armbåndet fås som tak-gave til donationer udelukkende via PayPal. Kun amerikanske indbyggere. Forsyningen er begrænset.