Kæmp for at finde dit formål

alcatraz
MdDS kan være usynlig, men vi kan se de virkninger, det har på os meget tydeligt.

August 25th, 2003 var dagen her midlertidigt evigt ændrede mit liv. I det mindste er det, hvad lægen i San Francisco General mente - ”midlertidig”. Hvem ville have troet, at en simpel bådtur i Stillehavet til den nu turistede Alcatraz, et sted hvor håb og drømme gik til at dø, ville være et sted min egen håb og drømme døde. Jeg prøvede bare at fejre min ungdom som en 23-årig mand, der havde det lige giftet sig og ville se noget historie. Men som skæbnen ville have det, havde en usynlig sygdom andre planer for mig den dag.

Jeg vågnede ligesom enhver anden morgen, når du var på ferie - jeg var lys, munter og motiveret til at se, hvad dagen havde i vente for mig. Men på vej til toilettet følte noget sig ”slukket”. Hvorfor følte gulvet, at det var lavet af polstret skumpolstring? Hvorfor føltes det som om jeg gik på en trampolin? Hvorfor svajede jeg let og ledte efter noget sikkert at få fat i? jeg var i San Francisco ... var det et jordskælv? Da jeg ikke tænkte noget på det, og måske tænkte jeg på nogle vestkysttricks på mig, klædte jeg mig på og vækkede min kone. Jeg nævnte ikke engang den fornemmelse, jeg følte. Jeg ville bare have en god dag.

Da vi navigerede os gennem byen, fangede frokost og så nogle seværdigheder, sad vi på en græsklædt højderyg og snakkede bare - blød i dagens skønhed. Jeg kunne bare ikke holde fast i mine bekymringer med hensyn til min "hjernetåge" og "kropsvajer." Jeg fortalte hende, hvad jeg følte, og jeg fortalte hende, at der var noget galt. Hun, som den bekymrede person, hun var, bragte mig straks til hospitalet. Der fik jeg en hurtig diagnose af labrynthitis! Enkelt nok. Tag meclizine til bevægelsen, så har du det godt inden for en uge! ”Det vil passere,” sagde de.

Intet kunne have været længere væk fra sandheden.

Jeg er nu 36 år gammel, og det er 2015, og jeg har stadig Mal de Débarquement-syndromet eller MdDS, som det almindeligvis omtales i vores boblende og svajende samfund af syge. I de sidste 13 år har jeg gennemgået næsten hver test og set næsten alle læger, som denne planet har at tilbyde mig. Og mens jeg sætter pris på læger generelt, for det meste havde de ingen anelse om, hvad jeg talte om, og de gav mig heller ikke enhver håber at arbejde med.

I de første mange år efter jeg kom hjem fra min rejse i San Francisco, levede jeg i frygt. Jeg levede med håbløshed. Jeg levede med usikkerhed om, hvad jeg endda havde. Jeg var bange. Jeg var vred. Jeg var ensom ... Jeg mistede tankerne. Nej virkelig. jeg var At miste. Min. Sind. Én gang i løbet af de første mange år havde jeg faktisk en mental sammenbrud i min stue. Min kone blev bange for min opførsel. Jeg havde alvorligt tænkt på at afslutte det hele. Jeg kunne ikke være på denne "båd" længere. Så i frygt for min ustabile opførsel førte hun mig til hospitalet, hvor de bedøvede mig nok til at berolige mig.

Det var skræmmende.

Der er et ordsprog, jeg tog en gang, der sagde: "Hvis du ikke har dit helbred, betyder intet andet noget." Aldrig i mit liv havde jeg tænkt noget sådan, før jeg havde at gøre med MdDS. Intet andet gjorde betyder noget på det tidspunkt. At finde en diagnose og kur var lige så vigtigt som at trække vejret for mig. Og det var da fjernsyn skete. Jeg bladede gennem kanalerne, og der kom et program med titlen "Kvinden, der ikke ville stoppe med at gynge." I en nøddeskal ændrede tv-showet mit liv… igen. Jeg vidste bogstaveligt talt, hvad jeg havde, mens jeg så den kvinde fortælle sin historie. Denne er hvad jeg havde. Kort efter dette show blev jeg ført til Internettet, hvor jeg uden noget lille mirakel fandt mddsfoundation.org-webstedet. Alt, mener jeg at alt begyndte at give mening. Jeg fandt en MdDS-læge uden for Philadelphia, som jeg formåede at se. Jeg fandt ud af, at jeg ikke var alene med denne frygtelige lidelse. Jeg læste adskillige andre historier fra mennesker ligesom mig, der bar denne byrde af frygt og usikkerhed.

Jeg fandt trøst.

Omkring dette tidspunkt fik min kone og jeg vores første barn - en dreng ved navn Cameron. Han kender aldrig fuldt ud den gnist, han gav mig - den motivation, han indpodede mig i vil leve, selv gennem denne svækkende tilstand, jeg havde. Jeg havde brug for at leve og leve mit bedste ... for ham. Jeg måtte være far nu, og jeg elskede det faktum, at jeg var det.

Jeg havde et formål.

Jeg lavede forbindelser med andre MdDSere og lærte om forskellige medicin, som andre brugte, samt homøopatiske midler mod reducerede symptomer. Gennem udveksling af vigtig information opdagede jeg en læge ved UCLA, Dr. Cha, og en anden læge i New York, Dr. Dai, som banebrydende forskning og forsøgstest for en kur. De er faktiske læger, der dedikerer deres håndværk og praksis til min sygdom - en sygdom, der var usynlig, sjælden og underfinansieret. Jeg havde egentlige mennesker, der plejede og ønskede at hjælpe.

Jeg opdagede håb.

I 2010 blev min smukke datter, Aubrey Shea født, opvokset vores familie og styrkede mit livs liv, til trods for den daglige kamp, ​​som jeg kæmpede med. Mine børn, min kone, mine venner, disse læger og mit nyetablerede MdDS-samfund gav mig kæmpe at buste gennem ensomheden. De gav mig kæmpe at fortælle MdDS, at det ikke ville slå mig. Og det er hvad det er - det er en kamp. Jeg lever ikke mere fra uge til uge eller år til år. Jeg lever dagligt. Jeg vågner op, går på toilettet som jeg gjorde for 13 år siden med gulvet vinglende og mine fødder hoppede, men forskellen nu er jeg ved hvad jeg har, Jeg ved hvad jeg skal gøre, og jeg ved det jeg er ikke alene.

Mit råd til dig, den lidende, er, find dit formål. Find ud af, hvad det er, der får dig til at kæmpe mod dette. Måske er det dine børn? Måske er det dine venner? Måske er det din karriere? Pointen er, at vi har så meget mere information, end vi havde i 2003. Vi har så mange flere mennesker, der kæmper for os. Der er grunde til at leve med dette og ikke give op. Vælg noget, som du brænder for og kæmpe for det. For flere år siden tappede jeg på det, jeg elsker at skrive, som skriver, og jeg udgav en bog. Jeg fortsætter med at skrive og tale med skoler og børn. Jeg fandt min lidenskab.

MdDS kan være usynlig, men vi kan se de effekter, det har på os meget tydeligt. Vær ikke alene. Hvis du har det dårligt, skal du fortælle det til nogen. Hold det ikke inde. Udenforstående ved ikke, hvordan vi har det ud fra, hvordan vi ser ud. Søg hjælp. Søg din formål. Hvis du kan føle dig bedre, endda bare en lille smule, på din mørkeste dag, vinder du kæmpe.

Du er ikke alene mere.

Stephen Kozan


Du kan se Stephens arbejde som forfatter på hans hjemmeside. www.stephenkozan.com

10 kommentarer

Diskussionspolitik
 1. Kristin

  Mange tak Stephen for din historie. Min mand er 30 år, og han har haft MdDS i 3 måneder nu. Jeg så, at du nævnte homøopatiske behandlinger. Kan du uddybe noget, der har hjulpet?

  1. Stephen

   Jeg brugte omega 3 fiskeolie. For mig var det meget gavnligt for min hjerne. Men jeg tror, ​​det var mest, at være væk fra benzos og lade min hjerne prøve at helbrede. Den eneste pille, jeg er på, er celexa. Hjælper med at mindske min angst / symptomer

   Håber dette hjælper lidt!

   SK
   http://www.stephenkozan.com

 2. Anna M

  Tak Stephen for at fortælle din historie. Du giver os alle "Rockers" styrke og håb!

  1. Anna, hej. Jeg kæmper bare med den gode kamp! Tak for din kommentar! Værdsat!

 3. Dette er godt! Det må være et emne, som mange af os, der har en kronisk sygdom, tænker meget over. Jeg skrev også om mit formål (og jeg sværger, at jeg ikke havde set din blog endnu). Fortsætter med at skrive!

  1. Stephen

   Hej Shari - tak for kommentaren! Stop med at stjæle mine blogideer! Jeg laver bare sjov!
   Forhåbentlig kan vi alle finde vores formål!

   SK
   http://www.stephenkozan.com

 4. Nicole

  smuk! Tak så meget for at lægge dit hjerte derude. Det får mig til at føle mig mindre alene.

 5. Mickie Agee

  Stephen,
  Tak fordi du fortæller din historie. Jeg har set dine beskeder gennem gruppens websted, men nu har jeg det som om jeg virkelig kender dig. Din historie er så smukt skrevet. Du kan helt sikkert fortælle dig, at du har givet en forfatter en gave fra Gud. Du bragte mig til tårer. For de af os, der har lidt med MdDS, beskrev du følelserne nøjagtigt som vi har følt og levet dem. Jeg er så ked af, at du har lidt med dette forfærdelige, svækkende syndrom i så længe, ​​og at det fortsætter. Alligevel har du kæmpet for at finde dit formål. Dit råd vil hjælpe så mange ved bare at lade dem vide, at de ikke er alene, og det giver dem opmuntring til at være en fighter for at vinde. Det er forbløffende, at du med de symptomer, du har, er i stand til at skrive en bog, få den udgivet og tale til skoler og børn sammen med at stifte familie.
  Jeg beundrer meget, hvordan du har håndteret denne modgang og nået ud til andre. Du er en inspiration.
  Mickie Agee

  1. Wow! Jeg er ydmyg og smigret over dit svar. Jeg er dog ikke anderledes end nogen anden. Bare husk, det er ikke størrelsen på hunden i kampen, det er størrelsen på kampen i hunden.

   Tak igen for de venlige ord!

   SK

Kommentarer er lukket.