Gør kampen og giv juble ved at give tirsdag

Give-Tors-LogoGiver tirsdag er hurtigt blevet den største donationsdag i velgørenhedskalenderen, og i år er vi glade for at kunne annoncere en 24-timers Matching Challenge. For hver dollar, der doneres i dag, 12/1, vil en speciel donor matche den op til $ 500. Vi skal indsamle mindst $ 500, før kampen bliver udført. Brug dette link til at donere i dag, og en yderligere 1% donation vil blive foretaget af PayPal.

PayPal ønsker at gøre denne givende tirsdag til den største i historien, så de starter i dag med 1% af hver donation på mindst $ 10 USD gennem PayPal-giverfonden. PayPal tilføjer 1% from 1. december til 31. december 2015, så velgørenhedsorganisationer får 101% af hver donation foretaget gennem fonden men hvis du gøre en donation på $ 10 eller mere på Giving Tuesday, i dag, kan du bare hjælpe med at indstille en GUINNESS VERDENSOPTAGELSER titel: De fleste penge indsamlet online til velgørenhed på 24 timer!

MdDS Foundation er en anerkendt velgørenhed fra PayPal Giving Fund, gennem hvilken donationer behandles gebyrfrit. Alle donationer er fradragsberettigede som loven tillader. MdDS Foundation er en frivillig 501 (c) (3), og dens årlige omkostninger er mindre end 4% af operationerne.