Frivilligt spotlight: Breanna

Det er National Volunteer Week! I dag skinner vi et lys over Breanna ved at dele hendes historie og erfaring med dig.


IMG_0004Hej, jeg hedder Breanna Larsen og jeg er en toogtyve år gammel indfødt Texan, der elsker at tilbringe tid med min familie og venner, gå på eventyr, lege med mine hvalpe og forsøge at sprede en lille gnist overalt, hvor jeg går.

Jeg blev introduceret til Mal de Debarquement-syndromet af min ven Summer. Da jeg gik i gymnasiet med sommeren, meldte vi os frivilligt til at hjælpe med en MdDS-begivenhed, som hendes tante, Terri, var vært for. Efter denne begivenhed blev jeg Facebook-ven med Terri og så gennem hendes indlæg, hvordan livet med MdDS er. Hun introducerede mig og alle sine andre Facebook-venner til, hvordan livet er med MdDS og de kampe og udfordringer, folk med MdDS har.

Da jeg blev ældre og modnet som person og med min egen erfaring med diabetes, følte jeg mig mere tvunget til at øge bevidstheden om andre kroniske syndromer, sygdomme og sygdomme. Efter at have arbejdet som kommunikationspraktikant for en nonprofitorganisation og dimitteret med mine bachelorer fra University of Houston, besluttede jeg at bede Terri om at hjælpe med mine interviewevner, kritisere mit CV og generelt give mig nogle tip om den professionelle verden, hvor Jeg var ved at gå i gang.

Terri tilbød fantastisk rådgivning og under et af vores møder foreslog hun, at jeg måske melder mig frivilligt til MdDS Foundation-frivilliggruppen for at forbedre min nonprofit-faglige dygtighed og få nye erfaringer og indsigt i at arbejde med en ny gruppe mennesker.

I min tid som frivillig med MdDS Foundation delte jeg indlæg på sociale medier om MdDS og foreslog en stigning i bevidsthed og monetær støtte til dem med MdDS. Jeg samlede også en liste over de mest berømte læger i USA og sendte dem breve, der fortalte dem om at deltage i dybere forskning i MdDS samt gøre dem opmærksomme på det supportsystem, som MdDS Foundation giver til alle, der er berørt af MdDS. Min tid til frivilligt arbejde med MdDS Fondens gruppe af frivillige lærte mig værdifulde lektioner i filantropiske aktiviteter og professionelle bestræbelser.

Siden jeg meldte mig frivilligt hos MdDS Foundation, har jeg accepteret en intern salgsposition hos Medtronic Diabetes, et firma til fremstilling og distribution af medicinsk udstyr. Jeg arbejder direkte med vores diabetespatienter og hjælper dem med at gå over til insulinpumpeterapi. Min tid som frivilligt arbejde med fonden har hjulpet mig enormt i min nuværende karriere med at interagere med mennesker med kroniske sygdomme.

Vær med til at takke Breanna for at være en sådan stor frivillig. Del dette spotlight med knapperne nedenfor.


Leder du efter frivillige muligheder? Fra sociale medier til sundhedsudbydere, vi har masser af Muligheder at udforske. Vi venter på at høre fra dig!

4 kommentarer

Diskussionspolitik
 1. Hej.
  Jeg er en japansk blogger.
  Jeg kommenterer for første gang til fremmede lande.
  Jeg kan ikke skrive en engelsk sætning.
  Jeg skriver dette ved oversættelsessoftware.

  Symptomet på Mdd ligner mit symptom. symptomet er ens.
  Årsagen til mit symptom var cerebrospinalvæske hypovolæmi.
  min blog → http: //mynou.info/unidentified-symptom
  Titlen på bloggen er “RIKABA ~ genopretningen af ​​min cerebrospinalvæske hypovolæmi”

 2. Anica

  Hej daggry
  Har du hjerne tåge med ur symptomer, hvordan du føles nu? Tag u medicin b4 u rejse fly længere bilture osv
  Håber du har det godt

 3. Andy Mobberley

  inspirerende jeg indser nu, at jeg har den samme tilstand. Jeg har været i mange gps (jeg bor i England). og lige er gået til en svimmel pleje, hvor han også siger, at jeg har MdDS. Jeg har gynget i årevis og ikke været i stand til at stå i lange tider. så i april kunne jeg ikke komme ud af sengen, og rummet hoppede og mig også. Meget skræmmende var jeg DX med Vestibule Neuritis. masser af medicin, men alt uden hjælp. Min eneste lettelse er at køre min bil. Jeg gennemgår i øjeblikket genuddannelse af min hjerne for at få mig selv stabil med den svimmel klinik. det er første gang i alle de sundhedsbesøg, jeg har haft, at nogen har sagt, hvad jeg virkelig har. Jeg går måske til en akupunkturklinik, da det virkelig er værd at prøve. Jeg er så træt af at leve dette liv af frygt for at falde, især leve alene.

 4. Dawne Samson

  Efter at jeg vendte hjem fra et 7-dages krydstogt i maj 2016, led jeg endnu en gang af det, der er kendt som MdDS, Mal de Debarquement Syndrome. Jeg kaldte det EXTREME svimmelhed på en rullebane. Jeg vidste, at jeg bare ikke kunne tackle dette forfærdelige syndrom igen, så jeg søgte hjælp fra Dr. James K. Tang, kinesisk akupunktør i Arlington Texas. Han hjalp mig, hvor ingen anden læge ville eller kunne. Efter mit første besøg med Dr. Tang gik jeg ind på hans kontor som om jeg var beruset og holdt fast på væggene / møblerne for balance. Han udførte elektroakupunktur for svimmelhed / balance. Efter dette besøg gik jeg ud uden at skulle holde fast i væggene / møblerne, stadig lidt svimmel, men intet som jeg gik først i. Efter mit andet besøg var min verden helt tilbage til det normale! Den svingende, bobbende var helt væk. Jeg gik to gange tilbage igen for at sikre mig, at behandlingen gik fast. Jeg tog ingen chancer for, at symptomerne kom tilbage!
  Tidligere sidste år havde jeg lidt en forstyrret balance forstyrret i cirka 5 måneder tilbage i maj 2015. Det begyndte, når jeg kom hjem fra et fra et 4 dages krydstogt. Jeg søgte hjælp hos min primære pleje, VA-læge, ØNH-læge og en anden MD. De trak bare på skuldrene, sagde, at de aldrig hørte om de problemer, jeg oplevede, og ignorerede mine klager. Jeg var praktisk talt alene med dette. Jeg så også min kiropraktor, i det mindste prøvede han. Men jeg fortsatte med at svinge fra side til side og bobbe frem og tilbage. Andre problemer var, at jeg ikke kunne se tv eller kiggede på en computerskærm i mere end 5 minutter. Læsning var endnu værre. Alt foran mig ville begynde at svinge eller boble, det var forfærdeligt. Det eneste middel, der ville hjælpe, så skør som det måske lyder ... var at køre min bil! I flere måneder havde jeg undersøgt mine symptomer, og alt hvad jeg læste pegede på MdDS. Efter cirka fem måneders lidelse med disse kvalmende symptomer aftager den endelig. Skyldes det, at kiropraktoren hjalp mig? Måske, men jeg kan ikke sige med sikkerhed. Alt hvad jeg havde læst fortalte mig at holde mig væk fra både af enhver art, flyvning, elevatorer, rulletrapper eller endda gå på stranden. Som du kan se, hørte jeg ikke. Fra nu af, inden jeg rejser på ferie, vil jeg forudindstille en aftale med Dr. Tang, når jeg vender tilbage fra at tage ferie nær vand, flyve eller noget, der starter min verden med at svinge eller boble.

  Jeg er så glad for, at dette hjalp mig. Ville bare dele min historie. Dr. Tang gav ingen løfter, da jeg mødte ham første gang. Han er bare en meget ydmyg læge fra Kina, der var i stand til at hjælpe mig.

Kommentarer er lukket.