Ting, folk har brug for at vide om mennesker, der lider af MAV / MdDS / kronisk svimmelhed.

Hvis du gik glip af disse Words of Wisdom på vores Facebook-side, deler den langvarige ven, Abby, noget godt indblik i dette indlæg. Læs, del og få tommelfingrene op!

Del venligst for at vise, at du er interesseret!

VISDOMSORD FOR FAMILIE OG VENNER

Ting, folk har brug for at vide om dem, der lider af MdDS / MAV / kronisk svimmelhed. Af Abby Lane Pankey

1.) Vi ignorerer ikke eller lytter ikke til dig, det er bare vi er mere bekymrede for at falde over end hvad du har at sige.
2.) Tro mig, jeg er lige så syg af at være svimmel som du er af mig, der klager over at være svimmel.
3.) Det, at jeg laver makeup og børster mit hår, svarer til, at du løber et maraton.
4.) Du fortæller mig, at du har haft svimmelhed før, og du ved, hvordan det føles, kan muligvis få dig slået i halsen.
5.) Din båd imponerer ikke mig, jeg har boet på en mentalt i et stykke tid nu.
6.) Chancerne for, at jeg løber ud af købmanden er ekstremt store.
7.) Hvis dit hus har 10 forskellige mønstre og er malet i en lys farve, kan vi ikke være venner.
8.) Hvis du fortsætter med at tale, efter at jeg har fortalt dig, at jeg har hovedtryk, kan vi ikke være venner.
9.) At falde ned fra toilettet er ikke så slemt.
10.) Panikanfald er en livsstil.
11.) Jeg ved mere om min sygdom end de fleste læger.
12.) Folk, der arbejder med dette, skal få dobbeltbetalt det, de laver.
13.) Hvis jeg nogensinde bliver bedre, er de første mennesker, jeg takker for, de online, der aldrig har tvivlet på mine symptomer, som altid var der, som jeg elsker.
#Sandheden #MDDS #maldedebarkement #MAV #sjældne sygdomme #patient advokater
@mddsfoundation.org

3 kommentarer

Diskussionspolitik
 1. Efter et dusin eller femten år med at leve (hvis det kan kaldes det) med denne ondskab og få så lidt hjælp fra det medicinske samfund, fandt jeg kiropraktik. Lang historie kort, tilsyneladende en gammel skade på min C-rygsøjle har forårsaget MdDS! Efter mange sessioner med en kiropraktor finder jeg endelig en vis lettelse fra pine! Måske kan du også blive hjulpet - hvad har du at tabe?

  1. Jean

   Hej catluvrmh ... Din historie lyder ligesom mig.
   Jeg har også haft svimmel lidelse, som jeg synes lyder mere som Mal debarquement syndrom i over 15 år ... og jeg havde en skade i nakken, før dette startede, og tænkte ikke for meget på det.
   Men så begyndte min hals at gøre mere og mere ondt, efterhånden som årene gik, og nu bærer jeg en blød halshalsbånd for at holde mit hoved stabilt, hvilket hjælper med min svimmelhed. Jeg har haft mange MR'er af min cervikale rygsøjle, og lægerne ser ikke rigtig noget i MRI'erne, der kan forårsage svimmelhed. De siger, at hvis jeg havde lidelse i cervikal rygmarv, ville det påvirke mine arme og mine hænder og ikke gå op i hovedet og hjerneområdet. Men det tror jeg ikke på, fordi svømningsfølelsen og den ubalance, og den gynge, som jeg har i mit hoved, føles som om der mangler blodcirkulation eller ilt til min hjerne, der kommer fra mit nakkeområde. Jeg har aldrig set en kiropraktor for dette, og jeg er næsten bange for at gøre det, fordi du hører så mange dårlige historier om kiropraktorer, der justerer din rygsøjle og gør mere skade.
   Hvilken type kiropraktor så du, og hvorfor følte han, at din C-rygsøjle forårsagede din svimmelhed? Jeg ville være interesseret i at få mere information om dette, og enhver, der har gennemgået dette og har fundet lettelse, ville være meget nyttigt for mig. Tak så meget, og jeg håber, at du fortsætter med at få lettelse og føle dig bedre, fordi jeg ved, at lidelse af dette så længe som mig er den mest elendige tilværelse, der er mulig! Tak!
   Jean

 2. Judith Loree

  Ihave havde MdD'er i 31/2 år nu, og jeg nød så meget at læse om, hvordan en anden, der lider af denne frygtelige "sjældne" sygdom, som de kalder det, følte om nogle af disse problemer. Tak for at dele de problemer, som vi alle deler og håndterer hver dag & vi fortsætter bare på vores wabbly måde og fortæller dem omkring, hvor dårligt det er, og de har bare ikke en anelse om, hvordan det er at leve i en verden af ​​MdDS. Det er svært bare at klæde sig på og gøre enkle ting bliver så hårde, for ja, vores hoved føles som om det kommer til at sprænge, ​​og vi kan ikke fokusere og få skylden for ikke at lytte eller noget andet hensynsløst svar! & kvalme bliver så dårlig af svimmelhed, at vi ikke engang kan komme ud af sengen. Jeg er glad for at høre fra flere lider af denne "vidunderlige" svækkende tilstand. Jeg tror, ​​det vil hjælpe os alle, hvis vi går sammen om at gøre verden mere opmærksom på denne tilstand og hvor hårdt livet hver dag med alle dens vidunderlige problemer tak. Tak igen for deling og lad os alle forene og slå denne tilstand! - Judy :)

Kommentarer er lukket.