HOLD OP! og slip. at. Græskar. Krydderi. Latte.

ikon-matching-tilskudBEKENDTGØRELSE: de næste $ 20,000, der er indsamlet gennem vores “Rocking Our Way to $ 40K” -indsamling, matches af en anonym donor. Den matchende udfordring slutter 11/30 så dobbelt din donation, og donere i dag.

MEN VENT DER ER MERE!
Fra og med i dag, hver gang en donor giver gennem vores "Rocking Our Way to $ 40K" fundraiser-side drevet af Razoo, er vores Foundation berettiget til over $ 15,000 i pengepræmier for at fremme vores sag. Donationer skal planlægges til at tælle med eller forekomme på Giving Tuesday for at bidrage til præmieberettigelse. Vi er i den sidste uge af denne indsamling, så vær venlig at planlægge dine donationer nu, og få dem til at tælle mod at give tirsdag den 29. november.

Den non-profit organisation, der har flest dollars samlet inden tidspunktet #GivingTuesday starter kl. 12 den 00. november, vinder en $ 500 præmie. Så slip den græskar krydderi latte og få travlt med delingsknapperne nedenfor. (Hvis du ikke kan se dem, skal du klikke på link..)

gtheader


Præmiedetaljer kan findes link..