Nyheder om vigtig opmærksomhed; Matchende udfordringsfrist

I ånden af ​​Giving Tuesday vil MdDS Balance Disorder Foundation gerne dele nogle vigtige nyheder. I løbet af det næste år vil MdDS Foundation modtage en rettet donation i $ 100,000 med det eneste formål at øge bevidstheden om MdDS i det medicinske samfund og den generelle befolkning. I samarbejde med et professionelt PR-firma vil fonden sammen med donoren være positioneret til at udvikle de nødvendige værktøjer til denne uddannelsesmæssige indsats og samtidig forbedre tilstedeværelsen på sociale medier. Denne store donation er meget værdsat. Flere oplysninger deles, når de udvikler sig.

012lbae0akgwv86bnlspvg9jq2qd-gxqkjayggtbrubz8iabkdb-zjec87zs5hnky9dffrpvomrlubudggvvjnaliazpntlavmiziltodlwpha5kxwe0ozsikqqwf_jk-akunjjeplrfujx0s0-d-e1-ft

Fortsæt med at støtte den nuværende #GivingTuesday fundraiser for at holde forskningen videre. Ikke alene vil den nonprofit, der har flest dollars indsamlet, når #GivingTuesday starter vinde en $ 500-præmie, vi har også en $ 20,000 Matching Challenge, der kan fordoble din donation. Kampen skal være mødt ved afslutningen af ​​Giving Tuesday. Det er en 24-timers global dag med at give.

Følg bitly-linket for at deltage i #GivingTuesday-bevægelsen og hjælp til at finde en kur mod MdDS: bit.ly/rockingourway

Arbejdet bag kulisserne fortsætter hver dag!
MdDS Balance Disorder Foundation


Nød du dette indlæg? Del det!