⏱️ Nedtælling til sjælden sygdom: 35 dage

I tilfælde af at du gik glip af det: MdDS Awareness Store er åben for forretning. Fra lykønskningskort til grafiske tees er en lang række varer tilgængelige.  

screen-shot-2017-01-23-at-1-58-58-pm

NY DENNE MÅNED: Sjælden sygdom Day Collection

Køb et ”Håndtryk” (officielt logo til sjælden sygdomsdag) eller en anden bevidstgørelsesskjorte i dag, og bære den stolt den 28. februar 2016. Hvis det er koldt i din del af verden på sjælden sygdomsdag, er en hættetrøje perfekt.

TILPAS DET! Alt i MdDS Awareness Store-butikken kan tilpasses. Sørg for at kigge efter stil- og farveindstillinger såvel som tekstindstillinger til at trykke din egen besked. Men hvis du vil have noget andet, så spørg bare. Vores frivillige i butikken fortsætter med at tilføje varer, når deres MdDS tillader det.

Her er en stikprøve for at komme i gang.

Sjælden sygdom American Apparel Fine T-Shirt

Sjælden sygdomsdag, personliggør alle, rund knap

Herre MdDS Awareness Nano Hanes T-shirt

Herre MdDS Awareness T-shirt i voksen størrelse S-6X!

Sørg for at kontrollere toppen af ​​skærmen kl www.zazzle.com/mddsfoundation for rabatkoder. I dag sparer ZAZZSENDLOVE dig 15% på hele siden. Forskellige kategorier sælges regelmæssigt, så du skal aldrig betale den fulde pris.

Køb butikken i dag: www.zazzle.com/mddsfoundation

BEMÆRK: International forsendelse kan tage så længe som 21 dage, så bestil snart!