1 Ting, du kan gøre lige nu for at hjælpe med at slå MdDS

"Hvis noget er forvirrende, skal du bare bede om hjælp." Det er reglen i mit hus. Det er en hjælp til at overleve MdDS. Det eneste problem er, at hvis din hjerne er tåget, er du sandsynligvis ikke klar over, at du er forvirret. Sådan kom det til, at jeg lod bilen køre på en parkeringsplads og gik et par gader væk til en anden butik. Det var for mange år siden, og mens mine bevægelsessymptomer er helt aftaget, dvæler den kognitive svækkelse. Jeg ved, at jeg stadig har brug for hjælp.

Så jeg spørger. Vil du hjælpe mig med at slå MdDS?

Hvis du nogensinde har brugt fondens websted og fundet det nyttigt, kan du gøre noget i dag, der vil sikre, at det forbliver et værdifuldt værktøj for andre, der bare opdager MdDS.

FRIVILLIGE

Fonden rekrutterer aktivt frivillige til at hjælpe med at opdatere listen over læger, der leveres som en offentlig ressource på dens websted. Opdatering indebærer kun to ting:

  • at kontakte hver praksis for at sikre, at de ønsker at blive inkluderet på listen
  • sikre, at hver fortegnelse er komplet og nøjagtig

Dette projekt er for det meste bare ved at foretage telefonopkald eller sende e-mails. Yderligere krav er som følger:

  • Frivillig skal være i stand til at afslutte deres opgave inden midten af ​​maj. Frist forlænget til slutningen af ​​juni! Afhængig af hvor mange tilmeldinger du kan hjælpe, kan det være så få som 10 eller så mange som 100.
  • Frivilligt skal være i stand til at finde manglende information uafhængigt. Supportgruppemedlemmer giver undertiden anbefalinger uden kontaktoplysninger. Hjernetåge?
  • Skal være vedvarende og villig til at gøre en opfølgningsindsats.
  • Kendskab til Excel eller andet regnearksprogram er påkrævet.

Fonden giver adgang til en central database, som frivillige selv vil ændre. Vi giver dig også en præskrevet besked, der skal bruges, når du kontakter praksis via e-mail, og punkttegn til telefonopkald. Vi beklager, at vi ikke kan yde nogen kompensation for afholdte udgifter, men vi vil meget gerne medtage dit navn og dit billede i et blogindlæg, der erklærer SUCCESS.

Hvordan kan frivilligt arbejde hjælpe med at slå MdDS? Ud over at opdatere listen arbejder vi på en revision af hele hjemmesiden. Vores mål er at tilskynde læger til at blive på stedet og lære om MdDS. Din frivillighed kan hjælpe med at sikre en liste af høj kvalitet, som læger ønsker at blive inkluderet på, og et websted, som de finder værdifuldt. De bliver, de lærer, de hjælper os. Giver mening?

Vær venlig at kontakt os hvis du er klar til at melde dig frivilligt. Mandag er Go Day!

Tak på vegne af MdDS Foundation,
HollyB
Content Manager
mddsfoundation.org (webside)
mddsfoundation.blog (denne blog)
Flyudløst MdDS • Dx'd 2007