MARMELADE. Spred det!

JAM krukker

Vidste du, at juni er vores bevidsthedsmåned? Nå, nu gør du det, og vi vil gerne have, at du slutter os til denne JAM. MdDS Foundation oplysende brochurer er en fantastisk måde at sprede ordet og uddanne andre om MdDS. For at modtage gratis brochurer, send en e-mail med din komplette mailadresse og antal, der er nødvendigt til brochures@mddsfoundation.org.

Siden JAM 2016 har frivillige sendt over 750 brochurer til adresser i USA, Storbritannien, Canada og Australien. Med en stor forsendelse på bøgerne til læger i disse lande plus Sydafrika har vi brug for at udskrive nye brochurer!

Hvis du vil donere en donation til kompensation for udskrivning og porto, skal du huske at GivingFund er en gebyrfri måde at sende din gave til fonden.

Fra bunden af ​​vores JAM-krukker, TAKK!


Del dette indlæg ved hjælp af knapperne nedenfor. 👇

2 kommentarer

Diskussionspolitik
  1. Becky Russell

    Mine MdDS-symptomer var høje i dag, så jeg er tilfældet med Google igen. Så sted, der hævder helbredelse af 22 eller 23 personer ud af en undersøgelse af 24 ved Mt. Sinai i 2014. Blir folk helbredet ?! Jeg fik diagnosen i 2010 efter 2009 10 dages krydstogt. Ville rejse for enhver chance for en kur !!

Kommentarer er lukket.