Honor & In Memoriam Donationer

En hyldestegave er en meningsfuld måde at ære eller huske nogen speciel. Din gave afspejler dit ønske om at have en varig indflydelse på andres liv, ligesom din honoree har gjort for dig. Vi takker følgende for deres gave til ære for en særlig person eller til erindring for en elsket.

Æres donationer
Marlton Woman's Club - til ære for Irene Hartman.
Lisa Thomas - Tillykke med fødselsdagen, Terri.

Mindedonationer
Fru Nancy Cohen - til minde om Seymour Cohen.
Carmen og Susan Russo - til minde om Lillian Samoluk.
Michael og Beth Singer - til minde om Seymour Cohen.

Hvis du har nogen speciel, du gerne vil ære, skal du overveje at donere i deres navn. Brug blot Pay Pal og skriv din dedikation i feltet "Skriv en note", eller mail din hyldest med en form for mindesmærke eller æresdonation (PDF, der kan downloades) Send til:

MdDS Foundation
Marilyn Josselyn, præsident
22406 Shannondell Drive
Audubon, PA 19403

Dit engagement anerkendes i vores næste nyhedsbrev og bekræftelsesindlæg.