🌟 Donorstjerner

Sammen med flere årlige donorer er en lille gruppe mennesker siden 2009 ubevidst blevet et hold af sjældne mestre. Disse venner og familiemedlemmer har løbende vist deres støtte til MdDS-samfundet og deres engagement i vores mission og mål. De har bevist, at små donationer over tid er lige så effektive som enhver større engangsdonation, og sammen har de samlet mere end $ 6,000.

Tak for at være donor All-Stars.

Sandy Brignac ⭐ siden 2013
Gill Devereux ⭐ siden 2011
Amy Gray ⭐ siden 2009
William Hazen ⭐ siden 2014
Jade L. ⭐ siden 2014
Linda McManus ⭐ siden 2014
Mandy Small ⭐ siden 2010

Gennem månedlige tilbagevendende donationer hjælper Donor All-Stars instituttet med at forbedre driften og opsøge og håndtere tilbagevendende udgifter som disse.

Vælg gentagne udgifter
✅ Undersøgelsessted til sikker patientindsamling: $ 500 årligt
✅ Brochureudskrivning og -forsendelse: $ 1,200 årligt
✅ Foreningsafgifter, licenser, professionelle og administrative gebyrer: $ 3,500 årligt

Er du også klar til at være en donor All-Star?

Det opdaterede websted blev godt modtaget af medicinske fagfolk, og nu kunne vi virkelig bruge hjælp til at dække omkostningerne til at opdatere, udskrive og levere nye brochurer til dem: $ 3,000. Planlæg venligst en tilbagevendende donation i dag ved hjælp af knappen til højre for denne side.

Du kan gøre en reel forskel.

Fonden takker en anden All-Star, George Alvarado, for frivilligt at håndtere brochureanmodninger. George er aktivt i luftforsvaret, og efter mere end et års dedikation til MdDS-samfundet er det på tide at give ham en pause fra frivilligtjeneste. Hvis du er interesseret i frivilligt arbejde for at sende brochurer ud, tak kontakt os! Vi giver dig brochurer og detaljer.

UPDATE: Tak, fordi du svarede så entusiastisk til frivilligt. Vores brochurebehov er opfyldt. For andre frivillige muligheder, se vores frivilligt arbejde .


Du kan også være interesseret i: 5 grunde til at give sten hver måned!

COVID-19 OPDATERING: Hvis du ønsker at suspendere din tilbagevendende donation, vil vi gerne takke dig for din fortsatte støtte og hjælpe dig til gengæld. Sådan annulleres dit donationsabonnement ved hjælp af en computer, sådan her:

1. Login til Paypal.com og klik på det gearformede ikon øverst på siden.
2. Klik på Betalinger.
3. Klik på Administrer forud godkendte betalinger.
4. Vælg sælgerens navn eller e-mail-adresse.
5. Klik på Annuller.

Følg dette link for at få instruktioner om Paypal-appen: Hvordan annullerer jeg en faktureringsaftale, automatisk tilbagevendende betaling eller abonnement på PayPal?

2 kommentarer

Diskussionspolitik
  1. Muriel McHardy

    Jeg vil prøve mit første krydstogt efter 4 år med MdDS. Jeg rejser i morgen i 7 dage langs kysten.

    1. Joy Hagstrøm

      Du er meget modig, Muriel. Jeg har haft MdDS i 6 år og er blevet bedt af mine læger om aldrig at gå på en båd igen, fordi det kan gøre dine MdDS-symptomer værre. Jeg blev ikke diagnosticeret før sidste år, og så gik jeg på to yderligere krydstogter efter starten. Mine symptomer blev meget værre efter hvert krydstogt. Jeg ville have dig til at have disse oplysninger, hvis du ikke er blevet informeret om dette. Hvis du ved dette og stadig tager på dit krydstogt, ønsker jeg dig en vidunderlig tur. Jeg savner oplevelsen af ​​at gå på vandet enormt.

Kommentarer er lukket.