Denne GivingTuesday på MdDS Foundation

BEKENDTGØRELSE: 10.27.2017 - Gates Foundation matcher donationer til amerikanske nonprofitorganisationer ved hjælp af Facebook ved at give tirsdag. Facebook giver også afkald på gebyrer ved donationer den dag, så planlæg venligst en påmindelse til at give tirsdag den 11 på din kalender for at donere gennem vores fundraiserside på Facebook.

Denne GivingTuesday fokuserer vi på vores mål om at hjælpe patienter med at få en hurtig og præcis diagnose.

Vi lancerer en direkte mail-kampagne for at øge MdDS-bevidsthed blandt læger, især dem, der er i de tidlige stadier af deres karriere og leder efter en bestemt retning at tage. Disse unge neurologer, otologer, neuro-otologer, audiologer, ØNH'er og deres akademiske professorer vil modtage vores opdaterede informationsbrochure og uddannelsesmæssige kort, der er designet specielt til dem.

For at nå vores mål afholder vi en indsamling indtil 28. november 2017 - GivingTuesday. Hvis du er på Facebook, kan din donation matches af Bill & Melinda Gates Foundation. Kampen starter kl. 8 og slutter kl. 5 EST, og donationer skal ske via Donation-knappen vores Facebook side eller nogen af ​​de individuelle fundraisers oprettet af medlemmer af MdDS-samfundet.

Ikke på Facebook? Donationer foretaget ved check eller ved hjælp af den røde knap øverst på siden vil stadig bidrage til vores mission og hjælp #beatMdDS.

På vegne af hele MdDS-samfundet tak.

Hjælp #beatMdDS

Del hvordan du giver tilbage på #GivingTuesday ved at sende din #UNselfie på dine sociale medier.

[Pfund-donere]

 • $ [pfund-gift-goal campaign_id = ”5639 ″]finansieringsmål
 • $ [pfund-gift-tally campaign_id = ”5639 ″]hævet
 • [pfund-giver-tally campaign_id = ”5639 ″]givere
 • [pfund-dage-venstre kampagne_id = ”5639 ″]dage tilbage
 • [pfund-progress-bar campaign_id = ”5639 ″]...

Denne statuslinje viser, hvor meget du har rejst uden for Facebook. Tak skal du have!

[Pfund-edit]

4 kommentarer

Diskussionspolitik
 1. Muriel McHardy

  Jeg tog et krydstogt langs kysten for at se, om det var muligt at sejle igen med mine venner. NEJ Jeg er lige tilbage, hvor jeg startede.

  1. MdDS Foundation

   Hvorvidt man skal cruise igen eller ej, er en af ​​vores Ofte Stillede Spørgsmål (halvvejs ned på vores Om-side) og en meget personlig beslutning. Vi håber, at dine forhøjede symptomer kun er kortvarige, og at du snart vender tilbage til din baseline.

   1. Muriel McHardy

    Jeg har en vidunderlig fysioterapeut og forstår virkelig problemet. Det ser ud til, at det vil tage yderligere to og tre måneders terapi at komme tilbage til det sted, hvor jeg var, da jeg besluttede at prøve at krydse igen. Så mange af mine venner laver trance Atlantic cruise og begge veje, og jeg ville virkelig slutte mig til dem. Jeg håber bare, at jeg kan komme tilbage til det sted, hvor jeg var, da jeg besluttede at prøve det korte krydstogt.

    1. MdDS Foundation

     Muriel, det er dejligt at høre om din PT. Kan han eller hun findes ved hjælp af vores Find-en-læge værktøj? Ressourcelisten er over sundhedsudbydere, der yder pleje til MdDS-patienter, inklusive PT'er. Hvis din ikke er på listen, kan de udfylde vores tilmeldings- / udformular for at blive inkluderet. De finder linket på vores Find-en-læge side. Tak skal du have.

Kommentarer er lukket.