Hvordan gjorde vi denne givende tirsdag?

årets slutning takTak fordi du har ryggen og gør en forskel i år. GivingTirsday 2017 var MdDS Foundation's den mest succesrige en-dags fundraiser nogensinde med hjælp fra Facebook og Gates Foundation. På grund af det enorme engagement og entusiasme fra almennyttig samfund blev $ 2 millioner kampgrænsen nået tidligt, og i alt blev $ 45 millioner samlet på Facebook for mange værdifulde årsager.

Fjorten af ​​vores MdDS-krigere oprettede individuelle fundraising-sider sammen med Foundation's community-side og indsamlede $ 7,083 i gebyrfrie donationer den 28. november. Foundation modtager $ 525 i matchende midler for en samlet dags dag på $ 7,608. Disse fundraisers hjalp med at bringe donationer ind med check og PayPal også, med et rekordstort total på $ 15,000 plus i donationer til november. Med donationer, der stadig kommer ind, Facebook afstår fra gebyrer gennem årets udgang og disse tal vil stige endnu mere.

Da 2017 afsluttes, ønsker vi at vise vores værdsættelse for vores tilhængere, om de er MdDS Warriors, eller deres venner og familie. Da fonden er en non-profit non-profit med 96% af donationerne, der går direkte til forsknings- og opmærksomhedsindsats, gør din støtte en enorm forskel for dem, der lider af MdDS.

Oprigtig tak,
Terri Gibson, kasserer

En kommentar

Diskussionspolitik
  1. Christine St Jean

    Tak for alt hvad du gør for os, der har mdds. Bare det at have nogen, der er klar over, hvad vi går igennem, giver os håb.

Kommentarer er lukket.