Mød usynlig sygdomskriger og ung mor til tre, Emily.

emilyr

Hvad forårsagede min MdDS? Ikke et krydstogt. Ikke et blæsende drev. Det var en medicin, der blev givet til mig, mens jeg var i anæstesi, hvor jeg blev opereret. Jeg blev sat i generel anæstesi for at fjerne en nyresten, der havde været anbragt i min højre urinleder i tre og en halv måned. En ret rutinemæssig procedure, det gik fint.

Bortset fra at jeg vågnede op, og livet har aldrig været det samme.

Jeg er tredive år gammel, og jeg havde tidligere drømme om at opsamle Mt. Everest og rejser verden rundt. Nu er det en bedrift, hvis jeg kan løbe mere end et ærinde om dagen. Jeg har tre små børn i alderen 7, 5 og 1 og en vidunderlig mand. Men MdDS spilder over i livene til dem, vi elsker, ikke? Det er en usandhed at sige noget andet. Jeg har også et fuldtidsjob.

Jeg skal også sige, at jeg er kristen, og mens jeg de fleste dage føler mig håbløs (bare ærlig), prøver jeg at centrere mig i Skriften og i Kristus. Dette er en grim kamp, ​​vi kæmper for, og for mange af os er det en usynlig kamp, ​​der kæmpes derhjemme. Jeg trøster mig med Salme 62: 8, ”Stol på ham til enhver tid, I mennesker! udgyd dine hjerter for ham, for han er vores tilflugt. ”

4 kommentarer

Diskussionspolitik
 1. Linda Peddle

  Åh min. Jeg er så ked af, at dette skete med dig. Min MdDS var efter krydstogt. Din er den anden sag, som jeg har hørt om at få MdDS efter bedøvelse. Jeg kender et andet tilfælde, hvor personen kom ud af remission efter operationen. Jeg tror, ​​hun fik Propofol på trods af at hun anmodede om ikke at få denne særlige medicin. Kender du det bedøvelsesmiddel, du fik? Jeg har haft to operationer siden jeg havde MdDS, og heldigvis forblev jeg den samme - ikke bedre, ikke værre. Jeg håber, at du snart finder lindring.

 2. Julie Lemoine

  Ved ikke, hvordan du kolleger rockere håndterer dette på toppen af ​​at have børn at pleje. Jeg kunne ikke se mig selv overleve dette med et sådant ansvar. Du er en inspiration. Jeg er enig i, at troen går langt plus støtte fra familie og venner

 3. Sagsøge

  I betragtning af at du nævner fjernelsen af ​​en nyresten, håber jeg, at du har undersøgt muligheden for parathyreoidiesygdom. Jeg længe lider af MdDS, der fulgte et krydstogt for 23 år siden. Den gyngende, svajende, tab af balance og konstant følelse af at gå på en trampolin, undtagen når du er på et tog eller en båd, har ALDRIG tilbage, selv i en time, undtagen om natten, når du vågner op fra søvn. Ironisk set fik jeg for 10 år siden diagnosen en genetisk type parathyreoidiesygdom, som krævede fjernelse af 3 1/2 af mine parathyreoidea-kirtler (Cleveland Clinic), før jeg havde haft en meget stor indlejret nyresten, som var lithotripsied og stadig gjorde ikke hele passere alle dets affald. Når jeg læser din blog, tænker jeg, at disse to betingelser måske er forbundet med hinanden.

  Da min parathyroidea sygdom i det væsentlige var ikke-symptomatisk for mig, blev diagnosen stillet ud fra en siphistisk scanning af skjoldbruskkirtlen, som blev fremkaldt af variationer i blodkalsiumniveauer og nyresten.

 4. Brenda

  Efter at have læst op om al den nye forskning og fremskridt, de gør, skal du ikke føle håbløs! Jeg tror, ​​at Dr. Cha rekrutterer til, at patienter deltager i deres test i en anden behandlingsrunde, der har vist sig at hjælpe. Se hendes indlæg: https://mddsfoundation.org/author/ycha/
  For det andet var jeg i stand til langsomt at justere min bevægelsesopfattelse med mine aktiviteter af yoga og løb. Jeg tror virkelig, at yoga hjalp mig med at blive mere jordet i starten, når det var det værste, og så bemærker jeg, at jeg følte mig bedre, da jeg løb, og så bemærkede en kumulativ effekt af forbedring hver uge eller deromkring. Fordi det er så meget langsommere end at være i en bil, tror jeg, det på en eller anden måde hjalp med at nulstille ting. Du ser ud til at være en stærk, aktiv kvinde, hvis du håbede på at montere Everest, så hvis du er i stand, så prøv at køre. For at være specifik er dette udendørs løb - et løbebånd fungerer ikke, fordi det er den visuelle nulstilling af ting, der passerer, som jeg tror kunne have hjulpet. Det tog den bedre del af et års løb flere gange om ugen, men jeg kan fungere så meget bedre nu. Jeg har kun tilbagefald, hvis jeg bliver træt og / eller gør noget, jeg ikke var klar over, ville udløse - såsom hastighedselevatorer i NY-byhoteller.

  Held og lykke, og jeg håber, at du er i stand til at forsøge et af forslagene, fordi jeg virkelig tror, ​​at der er hjælp til rådighed nu, hvor der ganske enkelt ikke engang var et par år siden.

Kommentarer er lukket.