Udbyderens opsøgning: Nye udvalgsadvokater for MdDS-patienter

MdDS-fonden glæder sig over at kunne præsentere dig for vores Provider Outreach Committee, medformand af Marilyn Williams og Suzanne Marsh. Udvalget arbejder for at skabe opmærksomhed om MdDS blandt udbydere af sundhedsydelser og for at give dig den bedst mulige professionelle telefonbog.

Marilyn Williams er en MdDS-kriger. Hun undersøger og opdaterer flittigt oplysninger om sundhedsudbydere, hvis navne er indsendt som medicinsk fagfolk, der har diagnosticeret og / eller behandlet MdDS-patienter. Indsendelserne dateres tilbage til 2003, hvor instituttets første støttegruppe blev oprettet. De oplysninger, vi modtager, vedligeholdes i en omfattende database, der bruges til en række formål, først og fremmest til at skabe Find-en-Doctor Professionel fortegnelse. Det bruges også til opsøgende bestræbelser, senest til en mail-kampagne til en udvalgt liste over medicinske fagfolk på top undervisningsinstitutioner.

Det er bydende nødvendigt, at vi identificerer nye medicinske fagfolk, der kan genkende funktionerne i MdDS og ideelt set er villige til at deltage i forskningsindsats.

Ud over at sikre nøjagtigheden af ​​katalogoplysninger, udfører Marilyn forskning for at identificere medicinske fagfolk, der måske ikke er bekendt med MdDS, men burde være det. Disse fagfolk er ikke begrænset til praktiserende klinikere. Provider Outreach Committee når frem til kundeemner, der inkluderer professorer ved undervisningsinstitutioner, institutledere og forskere i vestibular- og balanceforstyrrelser. Udvalget giver disse fagfolk undervisningsmateriale såsom vores brochure (designet til at give til nyligt diagnosticerede patienter) og a hurtigt referencekort på MdDS. Det informative kort giver medicinske fagfolk diagnosekriterierne for MdDS, så de hurtigt kan stille en diagnose.

Suzanne Marsh giver en baggrund af den medicinske industris fortrolighed til Udbydereudvalgskomitéen. På bare et par måneder har hun personligt ringet til over 130 sundhedsudbydere - selv i Australien, Storbritannien og Italien - og sendt vores materiale ud for at uddanne dem om MdDS og fonden. Hun er mor til en MdDS-kriger og er den slags frivillige, som vi alle skal stræbe efter at være.

MdDS Outreach-virkning

Gennem opsøgende er 24 stater og 7 lande uden for USA nu repræsenteret i Professional Directory. Vil du hjælpe os med at få alle 50 stater og flere lande ind i biblioteket? Vi leder efter læger, som du personligt anbefaler, for at hjælpe flere MdDS-patienter med at få den medicinske støtte, de fortjener. Vi står også overfor en udfordring fra læger med interesse i, at MdDS går på pension. Vi har brug for din hjælp til at identificere medicinske fagfolk, der enten er interesserede sig eller som kan have indflydelse på den næste generation af sundhedsudbydere til at have en interesse i MdDS. Tak, fordi du sendte deres kontaktoplysninger til provideroutreach@mddsfoundation.org.

suzanne myr

Velkommen ombord

I august blev Suzanne vores nyeste bestyrelsesdirektør. Suzanne har arbejdet i en række kliniske, administrative og marketingmedicinske omgivelser. Det eneste bestyrelsesmedlem, der ikke er en MdDS-lidende, vil hun fortsætte med at fokusere på udbyderens opsøgning, mens hun hjælper bestyrelsen med en række projekter.

VIDSTE DU?  Vi har bestyrelsesmedlemmer i alle fire tidszoner i De Forenede Stater. Fra øst til vestkysten er vi, hvor du er.

4 kommentarer

Diskussionspolitik
 1. Maureen OConnell

  Min mand fik et slag på baghovedet for 18 år siden. Han oplever mange af de symptomer, du beskriver med MdDS. I et stykke tid var han god, men for nylig ser hans balance, hovedbobbling og overkropp ud til at bevæge sig ufrivilligt. Vi har fløjet cirka 4 gange i år. Jeg spekulerer på, om han kunne have MdDS, som overses på grund af hovedskaden. Hvordan finder du ud af, om dette kunne være. Dette har fuldstændigt handicappet hans livsstil. Jeg beder om, at du kan tilbyde nogle svar.

  1. MdDS Foundation

   Fonden diagnosticerer eller tilbyder ikke medicinsk rådgivning. Vores hjemmeside indeholder en liste over udbydere af sundhedsydelser, der muligvis kan tilbyde svar. https://mddsfoundation.org/find-a-doctor/ Din mand kan også tilslutte sig en af ​​vores online supportgrupper for at lære af andre, hvoraf nogle kan have fælles oplevelser og kan tilbyde værdifuld rådgivning. https://mddsfoundation.org/support/

   1. Helen Stringer

    Jeg gik til et 2 dages krydstogt og den første nat var vandet ruff, og nu var jeg tilbage 1 dage, og jeg bliver ved med at føle mig lys. Tror du, at jeg bliver nødt til at blive tjekket ud, eller går det væk.

    1. MdDS Foundation

     Helen,
     Fonden diagnosticerer eller tilbyder ikke medicinsk rådgivning. Det føles ikke som om du stadig er på båden i fem dage. Vi håber, at dine symptomer falder hurtigt, men hvis de vedvarer, og du har mistanke om, at du har Mal de Débarquement-syndrom, bliver du nødt til at konsultere en læge for at udvikle en handlingsplan. En kort liste over udbydere af sundhedsydelser, der muligvis er bekendt med MdDS, er tilgængelig via vores Find en læge værktøj.

Kommentarer er lukket.