Lav kampe 🙌 Annoncerer to matchende udfordringer!

Giving Season 2018 lanceres den 27. november med to matchende udfordringer.

Giv ved at give tirsdag 27. november

Udfordring nr. 1: $ 7 millioner kamp på Facebook

Fra kl. 5 EST donationer til nonprofitorganisationer på Facebook, ligesom MdDS Foundation, vil blive matchet, indtil $ 7 millioner i Facebook-matchende midler er spredt. Bare doner gennem vores special Matchende side med indsamling af udfordringer eller enhver donorknap på vores Side. Med over 1 million nonprofitorganisationer på Facebook, der kæmpede om midlerne, blev sidste års GivingTuesday-kamp mødt på under 30 minutter. Føj denne begivenhed til din kalender, og angiv en advarsel.

Dine personlige fundraisers bliver også matchet! Sidste november, indsamlede personlige fundraisers og matching en rekordstore $ 15,000. Kom nu, Warriors, lad os slå en rekord denne år! Følg bare dette link for at opsætte din fundraiser i dag: fb.com/fund/mddsfoundation.org/

Udfordring nr. 2: $ 10,000 kamp

Denne er ikke begrænset til Facebook, og den løber gennem årets udgang! En generøs MdDS Foundation-supporter matcher donationer, uanset hvordan de foretages. Fortæl dine venner og familie, at de kan støtte dig ved at donere på deres foretrukne måde - til din personlig fundraisermddsfoundation.org/donate eller  kontrollere - og hjælp os med at lave $ 10,000 matchende udfordring.

Til jer, der samles på torsdag, håber vi, at du har en vidunderlig Thanksgiving omgivet af venner og familie. Hvis du handler tilbud på Black Friday og Cyber ​​Monday, håber vi, at du holder dig ude af banen og har et stressreducerende tip til dig: Start med et smil. Når du handler gennem Amazons velgørenhedsportal, smile.amazon.com, giver de donationer til fonden. Vi håber, at du afsætter nogle af de penge, du sparer til de matchende udfordringer. Tak for at støtte MdDS-forsknings- og bevidsthedsindsats og hjælpe MdDS-krigere med at få deres liv tilbage.

21. NOV - Dette lige inden: EN TREDJE KAMPE

Denne givende tirsdag tilbyder PayPal et 100% match på donationer modtaget gennem sin feriekampagne (op til $ 500,000 i samlede matchende midler) efterfulgt af en 1% donationskamp til slutningen af ​​året. Giv gennem PayPal-appen eller gennem vores velgørenheds unikke link: paypal.com/us/fundraiser/charity/23117 Denne starter kl. 5 PT den 01.-11.

BEMÆRK: Alle donationer, der foretages via Facebook og PayPal Giving Fund, er gebyrfri. 😊