En dag håber jeg at vende tilbage fra havet.

Diane M
Diane's meddelelse: At være i kontakt med andre kan hjælpe dig.

Jeg hedder Diane Morley. I 2012 gik min mand og jeg på et 8-dages krydstogt for at se fjorde. Vi troede, at vi ville tage et kort krydstogt for at se, om vi kunne lide det, før vi gjorde en stor. Vi havde en vidunderlig tid, men den anden dag om bord havde vi en storm, der ramte os. Borde havde klistret film på dem for at forhindre, at drikkevarer faldt af. Vi gik i seng, og det var som at være i en vaskemaskine. Dagen efter var det fint, og vi afsluttede vores tur. Da jeg kom af i Dover, havde jeg det godt. Senere på dagen følte jeg mig ikke ok. Jeg troede, jeg havde svimmelhed. Følelsen af ​​at være på et skib var der hele tiden.

Gik til min læge, der sendte mig til ENT. Jeg fik at vide, at jeg havde ppbv [sic] som forårsager denne følelse. Jeg fik en Epley-manøvre til at sætte krystallerne tilbage i mit øre [sic]. Det virkede aldrig; Jeg havde flere Epley-manøvrer. De fik mig til at føle mig værre. Så var jeg heldig at se en konsulent, der vidste om MdDS; Jeg fik diagnosen. Jeg gik til et hospital i London for at søge behandling, men intet har fungeret.

Min mand har fundet det meget svært at hjælpe mig. Han har kæmpet for at forstå, hvad der sker. Vi havde dårlige tider og tårer, men så medmindre du har det, er det svært at forstå, hvordan det er. Efter at have kigget online fandt jeg MdDS-supportwebstedet og søgte at blive medlem. Derfra fik jeg så meget hjælp.

Livet har ændret sig så meget, ingen eftergivelse. Har aldrig været tilbage på et skib. Kan ikke gå i swimmingpool eller aldrig vand. At tage et bad er et mareridt. Kan ikke gå på gyngerne med mine barnebødre, da den bløde mating omkring dem gør mig syg. Har problemer med at bære sko, der ikke har hårde såler; kan ikke bære dem med polstring. Støj og lys påvirker mig også. For et par uger siden havde jeg ørebetændelse og endte med tinnitus. Hele verden syntes at være afsluttet. Ingen balance nu ingen stilhed. Igen, MdDS Friends online hjalp mig. De har givet mig håb om, at jeg en dag kommer hjem fra havet og bliver mig igen. At være i kontakt med andre kan også hjælpe dig. Her finder du MdDS-venner: www.facebook.com/groups/MdDSfriends

~ Diane Morley


Vil du også dele din historie? Send det til os!

Juni er MdDS Awareness Month, og nu er det perfekte tidspunkt at dele din oplevelser og fortæl din historie. Vi har sammensat nogle retningslinjer designet til at hjælpe dig med at skrive det og blive valgt til offentliggørelse her: mddsfoundation.org/stories/#submit-your-mdds-story.

Tak for at hjælpe Skinne et lys på MdDS


Du kan også være interesseret i Kvinde får søsyge syndrom efter krydstogt.

En kommentar

Diskussionspolitik
  1. Linda Birge

    Hej Diane, jeg er Linda Birge. Jeg blev diagnosticeret med MdDS i 2012 efter et Alaska-krydstogt. Jeg har været i Drs fra Dallas, TX til Lubbock, TX, og i juni 2018 gik jeg til NYC til Icahn School of Medicine på Mount Sinai. Jeg så Dr. Mingjia Dia og Dr. Sergei Yakushin. Jeg havde 5 behandlinger, men jeg svarede ikke på den terapi, de havde udviklet til MdDS. Har aldrig været i remission. Tog ikke medicin mod mine symptomer. Håber bestemt en dag at stoppe bevægelsen med at gynge, bobbe og svinge.

Kommentarer er lukket.