Livssten med gyngestearinlys

Hej, jeg er Kate og velkommen til min historie om, hvordan udviklingen af ​​MdDS efter en forfærdelig flytur blev til en ny stearinlysvirksomhed kaldet Rocking Candles.

 

Kate of Rocking Candles historie.
Salget af hvert af mine stearinlys, over 700 indtil videre, øger bevidstheden om MdDS og 10% af provenuet fra rockingcandles.com vil gå til MdDS Foundation. ~ Kate

Jeg var en sjov, energisk 30-årig, der kom ud af en turbulent flyvning, og mit liv ændrede sig for evigt. Min verden begyndte at gynge, væggene og jorden bevægede sig, og jeg følte, at jeg var fuld på en båd. Jeg troede, jeg blev skør. Jeg kunne ikke engang komme ud af sengen, se på en skærm eller gå uden at holde på vægge ... min vindeltrappe, bare glem det!

Diagnosen var vanskelig, men heldigvis efter flere forskellige behandlingsforsøg sendte min ENT mig til UPenn, hvor jeg blev diagnosticeret med MdDS. Jeg har været hos flere læger og terapier, Mt. Sinai til en undersøgelse, men svaret forbliver det samme. Der er ingen kur. På dette tidspunkt mistede jeg lidt lidt. Jeg kunne ikke arbejde, kunne ikke køre, jeg kunne ikke gøre mange ting, jeg var vant til, og jeg manglede en følelse af formål.

Hurtigt fremad 3 år besluttede jeg, at det var tid til at komme videre. Med lidt MdDS-forskning og endnu mindre mainstream-viden ville jeg bare hjælpe på en eller anden måde. Da karantænen ramte, begyndte min kæreste at arbejde hjemmefra, og jeg besluttede, at jeg ville have et projekt at arbejde på for at holde ham selskab. Efter at have indset, at jeg brænder stearinlys dagligt for beroligende fordele, og - lad os være ærlige, bare fordi jeg elsker dem - tænkte jeg, at jeg ville prøve at lære at lave et par. Når jeg begyndte at skabe dem, indså jeg, at jeg kunne skabe dem til venner og familie for at bringe opmærksomhed til MdDS. Jeg startede med et stearinlys, der hedder "rock" i titlen, og derefter fortsatte navne og dufte med at flyde. “Rockin omkring træet,” (Fraser gran) “Solid as a Rock,” (kanelbolle) “Rocks no Salt” (margarita) er blot nogle få!

10% af provenuet går til MdDS Foundation

Jeg laver hvert lys i mit hjem i New Jersey og har afsendt til 15 stater i alt så langt væk som Alaska indtil videre. Siden maj har jeg solgt over 700 lys! En del af hvert salg doneres til MdDS Foundation med håb om fortsat forskning i at finde en kur, og endnu vigtigere, det bringer opmærksomhed mod et usynligt handicap, som så få mennesker kender til.

En af mine største glæder har været at have fyr MdDS krigere bestil lys og del deres historier med deres venner på sociale medier. En kriger fremsatte endda en særlig anmodning om et uparfumeret lys på grund af hendes følsomhed over for lugt med MdDS, og dermed blev "Classic Rock" tilføjet til samlingen.

Jeg tager MANGE pauser, og mine kunder forstår, at jeg kun har det, der er på lager, fordi jeg kun er i stand til at lave dem på mine såkaldte "bedre dage". Det motiverer mig endda til at komme ud på min nye trehjulede cykel for at levere mine ordrer til posthuset.

At give tilbage og forklare andre, hvordan dagligdagen er for MdDS-krigere, giver mig igen formål. Så hårdt som livet er med MdDS, klipper det stadig! Vi kan kun fortsætte med at håbe, at vi en dag kommer ud af båden. Besøg mig på www.rockingcandles.com for at hjælpe med at give tilbage!

MdDS Foundation er taknemmelig for Kates generøsitet og støtte til MdDS-samfundet. Støt hende på Small Business lørdag den 28. november 2020 og hver dag. Husk, 10% af provenuet fra rockingcandles.com vil gå til MdDS Foundation.

6 kommentarer

Diskussionspolitik
 1. Kitty

  Shellie har ret, den rette vej til at lave limonade af citroner. 🍋🍋🍋 Held og lykke til dig og gyngestearinlys!

 2. Hubert Chang

  Dette er en meget inspirerende historie. Kudos til dig for at gøre noget, du elsker, til noget andre kan nyde og til en stor sag. Elsker også navnet på lysene!

 3. MdDS Foundation

  LÆSERE: Uanset om du køber stearinlys fra gyngestearinlys eller donerer direkte til MdDS Foundation, hjælper du med at møde $ 7,500 matchende udfordring leveret af en generøs anonym donor. Hver dollar hjælper med at fremme MdDS-forskning! Donationer er lette og gebyrfrie via Facebook https://www.facebook.com/donate/761607224425396/ og kan endda matches af Facebook på Giving Tuesday den 1. december. Tak for din støtte!

 4. Carol

  Utrolig historie, glad for at du har gjort folk opmærksomme, og du er i stand til at bidrage i dit eget tempo til at lave disse fantastiske lys og for mennesker, der er ligesom dig, behøver de ikke føle, at de er alene! Gud velsigne dig

 5. Gina

  Så stolt af Kate og hendes rockende firma !! Fortsæt det gode arbejde, og lad os få en kur mod hende og alle andre, der lider med MdDS 👊🏻

 6. Shellie Antey-Thompson

  Vejen at gå Kate! Jeg har haft MDDS siden 2013. Men jeg er en af ​​de "heldige", hvor det kommer og går for mig. Ved aldrig, hvad der kommer til at sætte det i gang - elevatorer, løbebånd, flyruter, forlystelsesparker - vælg en! Godt for dig at lave limonade af citroner! Rock on! Men forhåbentlig mindre af det!

Kommentarer er lukket.