Frivilligt spotlight: Din venlige portvogter, Brandy

Tidligere på måneden gik Brandy til sine lokale nyheder i håb om at finde andre i Canada, der lider med den samme konstante bevægelse, hun har, og føler at du er beruset og går i et funhouse. Hun ville have dem til at vide om MdDS Friends, vores supportgruppe, hvor hun hjælper som administrator. I sin rolle som gruppeadministrator ser Brandy et glimt af historien for hver person, der ønsker at være en del af støttegruppen. Lad os udforske hendes historie, og hvad frivilligt arbejde betyder for hende.

Spørgsmål og svar med Brandy de Blois

Spørgsmål: Hvordan havde du det, da du først opdagede os?
A: Jeg følte, at jeg fandt en familie. Jeg følte, at jeg fandt mennesker, der forstod mig.

Spørgsmål: Hvad motiverede dig til at arbejde med vores organisation?
A: Hjælpe mennesker. Når jeg ser en meddelelse dukke op, som nogen anmoder om at deltage i støttegruppe, Jeg lægger det, jeg laver, til side og lader dem komme ind. Jeg ved, hvordan det var at føle mig alene hele tiden og ikke have nogen, der forstår. Nogle er bare tabt. Og nogle er bange. Jeg forstår alt dette og ønsker ikke, at nogen skal gå et minut længere end nødvendigt, før de finder det, jeg fandt i gruppen.

Spørgsmål: Hvad er den største personlige fordel, du får som frivillig hos vores organisation? Hvad med den sværeste del?
A: Hvis jeg har fået nogen til at føle sig hørt og velkommen i gruppen, får det mig personligt til at føle mig lykkelig. Alle de frivillige gør et så vidunderligt, vidunderligt stykke arbejde. De arbejder alle så utroligt hårdt bag kulisserne. Jeg føler, at jeg ikke gør meget. Jeg er bare den venlige portholder. Lol. Nogle gange kan jeg mærke den håbløshed, som nogle har. Jeg kan mærke den frygt, de har. Det har været svært på den måde, fordi jeg vil hjælpe alle. Jeg vil være den skulder for alle. Men det er bare ikke muligt. Støttegruppen er skulderen for alle. Det er en masse forskellige skuldre.

Spørgsmål: Hvad er den mest mindeværdige udførelse af din frivillige oplevelse?
A: Gosh, det er sandsynligvis den nyeste ting. Det deler min historie med medierne og udbredelse af bevidsthed. Det er den mest proaktive ting, jeg har gjort hidtil, sandsynligvis fordi den nåede et meget større publikum, end jeg havde forventet. At dele min historie med medierne førte mig ud af min komfortzone. Jeg ryste, mens jeg blev interviewet. Men jeg er så meget glad for, at jeg gjorde det, fordi jeg ved 100%, at det spredte en enorm bevidsthed. Jeg nåede ud til folk, der aldrig havde hørt om Mal de Debarquement. Nogle af dem blev fejldiagnosticeret. Nogle af dem havde ikke været hos en læge, men følte bare alle de symptomer, jeg beskrev, og havde det øjeblik af, "Åh, min gosh, kunne det være, hvad jeg har?" Og fordi historien blev delt på så mange platforme, har jeg fået beskeder fra folk fra forskellige lande, der takker mig for at dele min historie. Det føles ret fantastisk.

Spørgsmål: Hvad har du lært?
A: Jeg har lært at arbejde sammen som et team med andre frivillige. Det har været vidunderligt. Jeg ser enormt op på de andre frivillige. Jeg ser det arbejde, de laver, og hvor utaknemmeligt det er, men de fortsætter med at gøre det. Og hvad jeg har lært af støttegruppen, er at alle har forskellige udfordringer, som de står over for. Forskellige niveauer af udfordringer, som de står over for hver dag.

Spørgsmål: Hvad er efter din mening det vigtigste arbejde, som denne organisation udfører?
A: Spredning af bevidsthed. Det er nøglen. Det er det, der får denne sygdom til at blive bemærket og potentielt hjælper flere mennesker, hvis de er blevet fejldiagnosticeret.

Spørgsmål: Hvad håber du, at organisationen opnår i den nærmeste fremtid? På lang sigt?
A: Anerkendelse. Gyldighed. Og på lang sigt er det virkelig simpelt: en kur.

Spørgsmål: Hvilken indvirkning vil du have?
A: Jeg vil have andre til at se det, hej, hvis den utroligt genert person kan sætte sig derude og dele sin historie med alle, så kan jeg også.

Jeg vil gerne inspirere alle til at gøre det samme. Kontakt dit lokale medie. Aviser, radio, tv og få din historie derude. Spred opmærksomhed i dit samfund og se, hvor langt det kan gå, fordi du ville blive overrasket.

Spørgsmål: Hvilke andre organisationer eller årsager støtter du? Hvad gør denne frivillige oplevelse til en meningsfuld brug af din tid?
A: Jeg har været frivillig i mit lokale humane samfund i så mange år. Jeg brænder for dyr. Jeg føler, at frivilligt arbejde overalt er en god brug af tid for alle. Hvis du kan afslutte frivilligt arbejde et sted og vide, at du har påvirket nogens liv, eller i tilfælde af frivilligt arbejde på et dyrehjem, har påvirket et dyrs liv, så får det dig bare til at føle dig godt. Jeg ved personligt, at det får mig til at føle mig rigtig godt.

Spørgsmål: Spiller nogen i dit liv en rolle i at støtte dit engagement?
A: Ved at give inspiration? Min ældste søn designede engang MdDS-logoer. Det var så sødt af ham. Min yngste søn giver personlig inspiration og opmuntring. Min mand er også der for mig, og med hensyn til at dele min historie med offentligheden opfordrede han mig til at gå efter den. Han fortæller mig hver dag, at han er stolt af mig.

Spørgsmål: Har du en besked at dele?
A: Det er simpelt: vær proaktiv. Gør noget. Gøre noget. Få ordet derude. Bestil nogle pjecer og udlever dem til dine læger, få en skjorte lavet med MdDS på den og hjemmesiden på bagsiden. Jeg har en, og det gør mine forældre også. Har et værft salg og tale om MdDS til folk og donere provenuet osv. Der er så meget, der kan gøres, hvis vi alle arbejder sammen for at nå et fælles mål, som i sidste ende er at finde en kur.

Venligst vær med og takke Brandy for at være sådan en stor frivillig. Efterlad din kommentar nedenfor.

MdDS Foundation er i øjeblikket på udkig efter hjælp til at maile brochurer, moderere sammen med Brandy og køre vores Zazzle-butik. Hvis du kan bidrage til vores succes, tak kontakt os!

 

9 kommentarer

Diskussionspolitik
 1. Terry Choyce

  Jeg er glad for at hjælpe Brandy med at byde folk velkommen til gruppen. Efter at have boet med MdDS i 15 år, tror jeg, at jeg kan være til tjeneste for nogen! Vugget er stærkt formindsket for mig de sidste par år, så jeg kan tilbyde folk håb. Jeg bor også i Canada. Jeg administrerer 6 FB -grupper, så jeg er vant til at gøre ting online.

  1. MdDS Foundation

   Det er dejligt at lære, at din rocking er formindsket, Terry, og altid velkommen med håbstilbud. Vi snakkes!

  2. Suzanne Haibeck

   Hvor i Canada bor du?
   Har du fundet nogen læger, der forstår MDD?
   Jeg bor i Vancouver og har ikke fundet en læge, der kender til denne tilstand.
   Tak
   Sagsøge

   1. MdDS Foundation

    Vi følger vores strengt Privatlivspolitik. MdDS venner, vores supportgruppe på Facebook, er en fantastisk ressource med både erfarne og nydiagnosticerede patienter, mange i Canada. Som medlem kan du muligvis få en anbefaling til en læge i nærheden af ​​dig.

 2. Katrina Helen Hider

  Mange tak for at dele din historie. Jeg husker den lettelse, jeg følte, da jeg blev medlem af Mdds-gruppen for over 5 år siden, ligesom jeg følte mig på bunden. Jeg læser for det meste bare indlæggene nu og prøver at tilføje en nyttig kommentar, hvis jeg føler, at jeg har noget positivt at tilføje. Håber virkelig, at mere opmærksomhed hjælper med at bidrage til en kur, da jeg stadig lider meget af MDD'er og har bestemt bemærket en stigning i mediedækningen siden jeg blev medlem, og har forsøgt at dele så meget som muligt og uddanne venner og familie om Mdds.

 3. Cheryl Bruns

  Tak Brandy for at sprede budskabet om MdDS!

 4. Darien Harrison

  Mange tak Brandy.

 5. Suzanne M Haibeck

  Jeg roser dig for dit arbejde med at sprede budskabet. Der er så mange læger, der ikke er opmærksomme på MDDS, og så mange lider uden diagnose. Jeg fortæller alle, jeg kommer i kontakt med, om MDDS og beder en dag, at der vil være en kur!

 6. Judith Milton

  Utroligt, det arbejde, du har udført! Tak skal du have!!

Kommentarer er lukket.