“Ud på havet”

scene fra CSI Vegas
Gil Grissom, spillet af William Petersen, kæmper med MdDS.

Fang du Gil Grissom sige, at han har Mal de Débarquement i den populære krimiserie CSI:Vegas? I episode 3, fra åbningsscenen til chokerende sidste 5 minutter, kæmper han ikke kun med symptomerne på "landsyge", men også med, hvordan han skal fortælle sin kone, Sara.

Showets producenter konsulterede ikke MdDS Foundation, så vi er glade for, at de fik så meget ret i deres forståelse af MdDS. Den indledende desorientering. Ubalancen. Kognitiv svækkelse. Kommer i bølger. Usikkerheden. At mænd også lider af MdDS! Vores uddannelsesindsats er tydeligvis effektiv.

Skat, jeg har et problem.

Producenterne vil ikke afsløre hele historien, så vi overvåger sociale medier og nyhedsmedier nøje. Mens Grissom sagde, at han stadig følte sig "Out to sea" i episode 4, gætter vi på, at MdDS sandsynligvis ikke vil blive nævnt igen i et stykke tid. Grissom er en hovedperson, men serien handler om at løse forbrydelser, ikke et medicinsk mysterium. Ikke desto mindre har vi sat alarmer til at se CBS hver onsdag kl. 10:00 ET, og det håber du også gør. Det bliver meget interessant at se hvordan MdDS er yderligere portrætteret.

Afsnittet "Under the Skin", hvor MdDS nævnes første gang, kan streames online, eller på forespørgsel, hvis du abonnerer på Amazon Prime eller Paramount+. Vi vil gerne have, at du ser og vender tilbage til dette indlæg med dine kommentarer.

12 kommentarer

Diskussionspolitik
 1. Mitzi weiss

  Jeg så ikke showet. Jeg er dog glad for mere opmærksomhed. Jeg blev første gang diagnosticeret af en neurolog i Chicago i 2009. Det tog omkring 4 måneder at føle mig normal igen. Jeg har haft små gentagelser gennem årene. Fra den 7. april er jeg tilbage på båden og genoplever alle symptomerne...

 2. Polly Moyer

  Det glædede mig at høre, at nogen fandt ud af hendes diagnose ved at se dette program 🙂 Jeg må håbe, at showet ærer virkelige menneskers levede oplevelser med MdDS og det fantastiske arbejde, som MdDS-forskerne har udført, især i løbet af det sidste årti.

 3. Rosemary

  Vim aqui justamente pelo episode. Vim pesquisar em um site que me parece sério. Não sabia da existência dessa syndrom. Fiquei temerosa pelo personagem. E agora estou lendo o depoimento e os comentários por quem passa por esse desafio. Se ver retratado, ajuda. Følelsesmæssigt. A gente não se sente estranho. Em outras questões, o ser retratado, me transmitiu empatia. Força! Deus os abençoe.

 4. Jeremy Goodwin

  Som en mand, der lider af vedvarende MdDS med spontan start, selvom det primært er udløst af kronisk vestibulær migræne, føltes det betryggende at se dette portrætteret. Det er stadig så svært for nogen at forstå virkningen af ​​symptomerne og indvirkningen på dit liv. Jeg er på medicin, der har forbedret mine symptomer og givet mig et normalt liv til omkring 90 % takket være Dr. Shin Beh. Vi bevæger os fremad...en dag ad gangen.

  1. Joe Pareres

   Hvilken medicin tager du, og skal jeg gå til en neurolog?

 5. Margosingh

  Jeg har haft mdds i 4 år. Jeg fik at vide, at her er ingen behandling. Men jeg kender min krop og hvad der udløser den. Jeg oplever [dosis redigeret] Ativan beroliger mig og hjælper med ubalance

 6. Kim Kepner

  Mange tak for posten
  Jeg vil også se det

  1. MdDS Foundation

   Det var så lidt. Venligst vend tilbage til dette indlæg og fortæl os, hvad du synes om episoden og inkluderingen af ​​Mal de Debarquement i manuskriptet.

 7. Darlene Barry

  Jeg så showet. Jeg ville ønske, at de ville vise, at han havde sværere ved at komme rundt og fungere.

  1. Amy Cutrell

   Det var knapt nok et blip. Jeg forventer dog mere sagt i fremtidige episoder. Han havde måske 3 eller 4 symptomer, som blev subtilt vist, men til sidst fortæller han sin kone, at noget er galt, hvad han har oplevet, navnet, og hvis det ikke går væk om et par dage, vil det måske aldrig forsvinde . Hun krammer ham og lover støtte.

   1. MdDS Foundation

    Selvom de er subtile, blev symptomerne genkendt af seere, der ikke vidste, hvad de havde, og nu har de et navn til det. Medlemskab i MdDS venner, vores online supportgruppe, er nu op til 5,700 mennesker på verdensplan.

  2. MdDS Foundation

   Det bliver interessant at se, hvordan MdDS skildres yderligere. Mange kommentatorer på vores Instagram indlæg havde det samme at sige.

Kommentarer er lukket.