Studiestipendium til klinisk forskning

    

1. juni 2022 – I samarbejde med American Academy of Neurology (aan), MdDS Foundation og American Brain Foundation (ABF) finansierer et Clinical Research Training Scholarship med fokus på MdDS. Prisen har til formål at anerkende vigtigheden af ​​god klinisk forskning og at opmuntre tidlige karriereforskere i kliniske undersøgelser i Mal de Débarquements syndrom og centrale vestibulære neurologiske lidelser. Ansøgningen til forskningsprogrammets stipendium er åben og tilgængelig på AAN-webstedet.

2 kommentarer

Diskussionspolitik
  1. Polly Moyer

    Det er en vidunderlig nyhed – tak fordi du gav os besked 🙂 URL-linket virker desværre ikke for mig. Du må meget gerne lade mig/os vide, hvis der er en til, så jeg kan hjælpe med at sprede nyheden 🙂

    1. MdDS Foundation

      Du er velkommen, Polly. Linket er blevet testet og virker, men her er et andet, du kan bruge. Tak fordi du hjælper med at sprede nyheden. https://bit.ly/mddscrts

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.