Studiestipendium til klinisk forskning

    

1. juni 2022 – I samarbejde med American Academy of Neurology (aan), MdDS Foundation og American Brain Foundation (ABF) finansierer et Clinical Research Training Scholarship med fokus på MdDS. Prisen har til formål at anerkende vigtigheden af ​​god klinisk forskning og at opmuntre tidlige karriereforskere i kliniske undersøgelser i Mal de Débarquements syndrom og centrale vestibulære neurologiske lidelser. Ansøgningen til forskningsprogrammets stipendium er åben og tilgængelig på AAN-webstedet.

4 kommentarer

Diskussionspolitik
 1. LeClaire Leno

  Jeg blev diagnosticeret med MdDS i 2017. Jeg bor i Houston, TX. Ville elske at finde støttegrupper!

  1. Valerie Almaraz

   Hej LeClaire! Jeg blev diagnosticeret med MdDS i 2020. Jeg er i Los Angeles-området. Facebook har en fantastisk gruppe, som du kan tilslutte dig, hvor du kan modtage støtte, information og opmuntring fra andre, der lider af denne forfærdelige tilstand. Gruppens navn er Mal de Debarquement Syndrome-MdDS Venner. Alle er venlige og forstående, og det har hjulpet mig gennem nogle ængstelige tider med at håndtere symptomerne. Held og lykke!

 2. Polly Moyer

  Det er en vidunderlig nyhed – tak fordi du gav os besked 🙂 URL-linket virker desværre ikke for mig. Du må meget gerne lade mig/os vide, hvis der er en til, så jeg kan hjælpe med at sprede nyheden 🙂

  1. MdDS Foundation

   Du er velkommen, Polly. Linket er blevet testet og virker, men her er et andet, du kan bruge. Tak fordi du hjælper med at sprede nyheden. https://bit.ly/mddscrts

Kommentarer er lukket.