"Lost at Sea" af Desiree Meek

Grafisk designstuderende, traditionel/digital kunstner og animationselsker, Desiree Meek skabte denne serie af malerier for at illustrere hendes MdDS-rejse. Fra den første begyndelse til hendes syn mere end 15 måneder senere, fra et sted med mørke til et fyldt med håb, her er Tabt til søs.

 • maleri af lille båd tabt på havet
 • maleri af en kvinde, der kigger gennem et koøjevindue
 • maleri af en kvinde omgivet af farverige bølgede linjer
 • beskrivelse af MdDS som en tilstand ofte forårsaget af rejser
 • ord, der siger jeg ventede og ventede og ventede
 • maleri af en hånd, der rækker op, med bobler, der stiger gennem mørkt vand
 • maleri af en kvinde, der knæler i et hjørne omgivet af bølgede linjer
 • maleri af en kvinde omgivet af bølgede linjer, først kaotisk og derefter mere kontrolleret
 • ord på en lilla baggrund med lyserøde hjerter og kommentarskyer
 • maleri af en kvinde i lille båd på havet og en regnbue foran hende

Hendes indlæg har modtaget så mange kommentarer med opmuntrende ord og empati, fra mennesker med andre kroniske lidelser og usynlige sygdomme samt andre MdDS-krigere. Find og kontakt hende på Instagram som drawingwithmeek.

Instagrammere, husk at tagge mddsfoundation på dine MdDS-relaterede indlæg, som Desiree gjorde. Når de er tagget, kan vi reposte dit indhold og øge virkningen af ​​dine historier. Med større bevidsthed følger potentialet for mere forskning og i sidste ende en kur. Sammen kan vi nå det mål!

CALL-to-ACTION: Lad kraften i din kunst bringe synlighed til vores usynlige sygdom! Vi søger historier og kunstværker at dele i hele juni, bevidsthedsmåneden (JAM) for MdDS. For at komme i betragtning til offentliggørelse på denne blog, nyhedsbrev eller nogen af ​​vores sociale mediesider, send din historie og kunstværk (PNG foretrækkes) til connect@mddsfoundation.org og en bestyrelsesdirektør vil kontakte dig.

5 kommentarer

Diskussionspolitik
 1. Lisbeth

  Tak skal du have. Det har været 14 år med ubønhørligt svaj og svimmelhed.
  Nu siger neurologen, at det er pppd og ikke mdds, men jeg er sikker på, at han har ret.
  Svajen og svimmelheden stopper, når jeg er i bilen eller svømmer, men i det øjeblik jeg stopper, er den tilbage med fuld hævn.

  1. MdDS Foundation

   Lisbeth, vi håber, at din læge er opmærksom på de diagnostiske kriterier, der er fastsat af Barany Society. Følgende blev offentliggjort i Journal of Vestibular Research i henholdsvis 2020 og 2017. De hjælper med at gøre differentialdiagnoser nemmere og mere præcise.

   Mal de débarquement syndrom diagnostiske kriterier: http://bit.ly/mddscriteria

   Diagnostiske kriterier for vedvarende postural-perceptuel svimmelhed (PPPD): https://bit.ly/pppdcriteria

 2. Karen

  Malerierne og teksten bragte mig til tårer, da de skildrer mine egne følelser. Ligesom dig, Desiree, er jeg meget forbedret omkring tre år senere. Men jeg savner stadig mit 'gamle' jeg. Tak fordi du deler dine tanker og følelser på denne måde.

 3. Desiree

  Mange tak!! Det betyder meget for mig 💖

 4. Jill Atcheson

  Strålende malerier Desiree! Du har fanget, hvordan det føles fantastisk! Jeg er glad for, at du har det bedre. Fortsæt med at male! Du er ekstremt dygtig!

Kommentarer er lukket.