Vær med til at øge bevidstheden og få større indflydelse!

Vi søger historier og originale billeder, der skildrer MdDS at dele hele juni, bevidsthedsmåneden for MdDS. Du behøver ikke at være en etableret kunstner for at deltage! Bare hav det sjovt og brug din kreativitet til at vise MdDS som et billede. Visualisering af MdDS kan hjælpe andre med at forstå, hvordan du har det, fysisk eller følelsesmæssigt. Eller hvordan kronisk sygdom har påvirket dig og din familie. For at komme i betragtning til offentliggørelse på vores blog, nyhedsbrev eller nogen af ​​vores sociale mediesider, send din historie og originale kunstværk [ingen lagerbilleder eller ophavsretligt beskyttet materiale (medmindre det tilhører dig) PNG foretrækkes] til connect@mddsfoundation.org og en bestyrelsesdirektør vil kontakte dig. Tilføj din stemme og vision til vores og få større indflydelse!

Søsyg På Land

I dag er vi beærede over at være en del af Kimberly James' kunstneriske og sundhedsmæssige rejse. Hun delte det første element af "Søsyg På Land” på Instagram, men hun deler hele serien med os for mere fyldestgørende at fortælle sin historie. Kimberly lider af flere kroniske lidelser og beskriver Mal de Débarquements syndrom som værende "som en forfærdelig søsyge, der aldrig ender, bortset fra at du ikke er på en båd - det er forfærdeligt".

"Alle disse blev skabt på min hospitalsstue i 2019, mens jeg var indlagt på et genoptræningshospital, mens specialfysioterapeuter og ergoterapeuter forsøgte at hjælpe mig med min svære svimmelhed.

Jeg fik kun lov til at skabe kunst i omkring 5-10 minutter om dagen, fordi det fik min svimmelhed til at blive så meget værre. Men de vidste, at det at skabe kunst, selv en lille mængde, gjorde mig så glad, så de lod mig gøre lidt." 

Find hende på Instagram som @kjartlife og hendes blog på https://kimberlyjames.substack.com/


En bemærkning om "svimmelhed"

Selvom MdDS er anerkendt og opført i den internationale klassifikation af sygdomme (ICD) under Svimmelhed og svimmelhed anbefaler vi, at du undgår at bruge ordene "svimmel" eller "vertigo", når du beskriver dine symptomer. Mange har bedre succes med at få deres læge til at forstå, når de siger: "Jeg føler, jeg er på en båd" eller noget meget beskrivende, såsom "gulvet bevæger sig op og ned, som om jeg er på bølger på en båd." Lær mere om at blive diagnosticeret på https://mddsfoundation.org/getting-diagnosed/

MdDS-krigere mellem 18-35 år bør tilmelde sig Epic Arts at Our Odyssey. Finansieret af a Globale gener bevilling, det er et gratis ugentligt terapeutisk kunst-making meet-up ledet af en kunstterapeut. Det er virtuelt og åbent for unge voksne med sjældne og/eller kroniske lidelser.

Deltag 739 andre abonnenter

2 kommentarer

Diskussionspolitik
  1. Margo Singh

    Jeg er margo singh. Jeg beskriver mine symptomer som ubalance. Jeg fortalte alle, at jeg ikke har svimmelhed, intet snurrer. Min krop har lyst til at gynge for 5 år siden

  2. Susan Canneaux

    Absolut ikke svimmelhed, jeg bruger ordet oscillation til at beskrive den fornemmelse, jeg har haft siden 16/10 2004. Måske som om jeg gik på en vandmadras.

Kommentarer er lukket.