Vores Blog

TRIGGER ADVARSEL: MdDS-krigere med visuel følsomhed rådes til ikke at rulle ned. Billedet under de næste to afsnit kan øge symptomerne.

"Hvis jeg kunne tegne," skrev Laurel, "ville jeg tegne en person, der falder ned af en klippe, igen og igen. Så lander han i en afgrund så dyb, at personen ikke kan klatre ud af den. Fast i et hav af lidelse. Derefter falder dybere ned, da symptomerne forværres over tid. Jeg har nu også meget svimmelhed/vertigo med mdds .. ikke helt sikker på hvordan man tegner det.. måske cirkler rundt og inde i hovedet. Måske en kunstner kan tegne dette for mig?”

Det er en del! Det er så MdDS. Men AI trådte op til pladen og leverede! Vi brugte en online kunstgenerator og nogle af Laurels ord til at skabe denne skildring af MdDS. Hvilke symptomer ser du? Hvordan har du det?

Efterlad en kommentar på vores hjemmeside og marker afkrydsningsfeltet for at få besked om nye indlæg. Mere MdDS-kunst kommer!

Vi deler historier og originale billeder, der skildrer MdDS hele juni, oplysningsmåneden for MdDS. Du behøver ikke at være en etableret kunstner for at deltage! Bare hav det sjovt og brug din kreativitet til at vise MdDS som et billede. Visualisering af MdDS kan hjælpe andre med at forstå, hvordan du har det, fysisk eller følelsesmæssigt. Eller hvordan kronisk sygdom har påvirket dig og din familie. For at komme i betragtning til offentliggørelse på vores blog, nyhedsbrev eller nogen af ​​vores sociale mediesider, send din historie og originale kunstværk [ingen lagerbilleder eller ophavsretligt beskyttet materiale (medmindre det tilhører dig) PNG foretrækkes] til connect@mddsfoundation.org og en bestyrelsesdirektør vil kontakte dig. Tilføj din stemme og vision til vores og få større indflydelse!
GRATIS RESSOURCE for MdDS-krigere mellem 18-35 år: tilmeld dig Epic Arts at Our Odyssey. Finansieret af a Globale gener bevilling, det er et gratis ugentligt terapeutisk kunst-making meet-up ledet af en kunstterapeut. Det er virtuelt og åbent for unge voksne med sjældne og/eller kroniske lidelser.

4 kommentarer

Diskussionspolitik
 1. Kim Kepner

  At se fik mine symptomer til at øges.
  Ordene forklarede det for mig!
  Den digitale verden er fantastisk, men for mig er det desværre et mareridt.
  Jeg vil prøve at sætte noget sammen, der vil hjælpe.
  Tak

  1. MdDS Foundation

   Vi beklager og har tilføjet en udløseradvarsel øverst i dette indlæg. Du kan være interesseret i forskningsartiklen udgivet af Dr. Yoon-Hee Cha, "Metabolske og funktionelle forbindelsesændringer i mal de debarquement syndrom." Denne peer-reviewede artikel afslører, at MdDS-personer viste hypermetabolisme, hypometabolisme og forbindelsesændringer i områder af hjernen forbundet med bevægelse og visuel behandling.

   Vi glæder os til at se, hvad du sætter sammen. Hvis du gerne vil have os til at dele dit stykke på vores blog, nyhedsbrev eller nogen af ​​vores sociale mediesider, skal du bare sende os en e-mail på connect@mddsfoundation.org. Glem ikke at fortælle os titlen på dit stykke, hvis det har en. Tak skal du have!

 2. Gordon Dunkin

  Jeg ved ikke med andre, men de abstrakte tegninger - især alle med bevægelse - er svære, ubehagelige for mig at se på

  1. MdDS Foundation

   Vi beklager og har tilføjet en udløseradvarsel øverst i dette indlæg. Du kan være interesseret i forskningsartiklen udgivet af Dr. Yoon-Hee Cha, "Metabolske og funktionelle forbindelsesændringer i mal de debarquement syndrom." Denne peer-reviewede artikel afslører, at MdDS-personer viste hypermetabolisme, hypometabolisme og forbindelsesændringer i områder af hjernen forbundet med bevægelse og visuel behandling.

Kommentarer er lukket.