MdDS Maelstrøm

Sådan føles MdDS for mig!

"Dette maleri skildrer min konstante frygt for at falde, den svingende bro oplyser den fuldstændige mangel på stabilitet, baggrunden viser stormen af ​​depression og angst, der er konstante ledsagere, hvirvelen nedenfor betegner den dybe usikkerhed og frygt for fremtiden!" ~Karen Hiebert

maleri med blå stormhimmel, silhuet af en person på en hængebro og hvirvlende vand nedenfor

Karen er ikke alene om at have en kompleks blanding af frygt og følelser. Reaktionen på hendes maleri i MdDS Friends, vores online supportgruppe, er en af ​​empati, en forståelse, som kun andre sjældne lidelser synes at have. Vis Karen støtte og del denne visualisering for at hjælpe flere mennesker med at forstå nogle af virkningerne af MdDS.

Glem ikke at tagge os på sociale medier. Vi er stærkere, når vi arbejder sammen! Tager du os, kan vi dele din visualiseringer og forstærker din syn og stemme. Vi er i gang Instagram , Twitter som @mddsfoundation, og Facebook som mddsfoundation.org.

En kommentar

Diskussionspolitik
  1. Brenda Bailey Scinto

    Åh hængebroen er en så stærk og klar repræsentation, at jeg aldrig har brugt til at beskrive mine symptomer – men så meget præcis! På trods af den tristhed og mørke kunstværket føler jeg, at dette er en så meget stærk repræsentation af, hvordan jeg har det, når mine symptomer er dårlige, at jeg faktisk beundrer og værdsætter det meget. Tak fordi du deler!

Kommentarer er lukket.