Portræt af MdDS, en #selfie

"Jeg skabte dette til mit to års jubilæum for at leve med daglige symptomer fra en kompleks neurologisk lidelse. Billedet taler til den forvirrende og desorienterende natur af min daglige virkelighed. Udadtil ville ingen vide, at min verden gynger og svajer og snurrer og drejer, men indvendigt er jeg nødt til at arbejde for at forblive rolig og jordet.

MdDS har tvunget mig til at lære at sætte tempoet ned og til tider sætte mine egne behov først. Det har også lært mig, at livet kan ændre sig på et øjeblik. Det er utrolige lektioner." ~Brittany Ashcraft

dobbelteksponering af en kvinde

MdDS-krigere, hvilke lektier har I lært? Vis Brittany lidt støtte og efterlad en kommentar. ⬇️

6 kommentarer

Diskussionspolitik
 1. Frances

  Først troede jeg, at jeg havde det her, så troede jeg, at jeg havde Vertigo. Nu føler jeg mig let i hovedet, som om jeg skal have en af ​​disse, fuldt ud. Jeg ved ikke, hvad jeg havde eller har, men det er virkelig et helvede på jorden...

 2. Maryanne K

  I år markerer jeg ti års jubilæum for at leve med dette mareridt. Så svært at sætte dig selv først, når andre ikke forstår, hvad du oplever.

 3. Jerry

  Kom i kontakt med Dr.Cha, hun er en førende forsker inden for MdDs. Jeg tror, ​​hun kan hjælpe dig. Jeg ved ikke, hvor hun er nu, men hun plejede at være i Oklahoma

  1. MdDS Foundation

   Tak, fordi du nævner Dr. Cha. Hendes MdDS-ekspertise er verdenskendt. Hun forsker i øjeblikket ved University of Minnesota. Du kan lære mere om hende og hendes forskning, tidligere og nuværende, på Forskning side på dette websted.

 4. Rowyn Kapers

  Virkelig flot skildret af det helvede, vi oplever. Tak skal du have xoxo

 5. LeClaire Leno

  Jeg er med dig, da jeg har haft MdDS siden 2016. Jeg tror på, at Gud vil helbrede mig. Bed om din indsigt og frigør Herre Gud fra denne pine i Jesu navn.

Kommentarer er lukket.