𝙼𝚍𝙳𝚂 𝚂𝚝𝚞𝚍𝚢, håndbroderi på lærred

TRIGGER ADVARSEL: kan udløse dem med visuel følsomhed.

Jeg forsøger at lave noget arbejde, der formidler, hvad MdDS føles som. Giver det dig lyst til at stå af båden?

farverige hvirvler broderet på lærred

MDDS Study, 2023, håndbroderi på lærred

MDDS Study, 2023, håndbroderi på lærred

af Lucy Newman @lucyjnewmanstudio

SIDSTE UDKALD. Der er en uge tilbage af MdDS Awareness Month. Vi kan dele din visualiseringer og forstærker din vision og stemme på Instagram , Twitter som @mddsfoundation, Facebook som mddsfoundation.org, og vores hjemmeside hvis du skriver til os IDAG. Send din historie og originale kunstværk med titel [ingen lagerbilleder eller ophavsretligt beskyttet materiale (medmindre det tilhører dig) PNG foretrækkes] til connect@mddsfoundation.org og en bestyrelsesdirektør vil kontakte dig. Tilføj din stemme og vision til vores og få større indflydelse!

En kommentar

Diskussionspolitik
  1. Joanna Richardson

    Dette er smukt arbejde/kunstneri, og ja, jeg mærker bestemt bevægelsen i dette stykke!

Kommentarer er lukket.