Blive set. Bliv hørt. Læs til bunden.

Det har været et privilegium for os at øge bevidstheden gennem øjnene af MdDS Warriors rundt om i verden. I hele juni, bevidsthedsmåneden for MdDS, delte vi ni historier og budskaber om håb på vores hjemmeside.

Sammen er vi stærkere og højere.

Denne samling, alle originale værker af MdDS-krigere, blev også delt på tværs af vores sociale netværk. Vi nåede ud til flere mennesker (se metrics nedenfor) og havde flere kommentarer, der førte til nogle gode samtaler. Der var empati. Der var råd. Der var fælles oplevelser. En ting blev klart: Du er ikke alene.

3 nemme måder at blive set og hørt på

  1. Kommenter dit yndlingskunstværk. Disse og flere følelsesladede kunstværker er på vores blog.
  2. Del vores opslag på alle vores sociale sider: Facebook, Instagram, Twitter
  3. Arbejd med os. Vi kan ikke gøre alt, der skal gøres uden din hjælp. Sørg for, at verden ser og hører dig, og vær med som frivillig. Vi har flere ledige stillinger.  Frivillig i dag
Vælg Metrics fra MdDS Awareness Month

Del stipendieoplysningerne med dine sundhedsudbyderes kontorer og klinikker. Dette er især vigtigt, hvis de er tilknyttet et akademisk (universitet) program. Bed dine sundhedsprofessionelle om at hjælpe i vores søgen efter efterforskere i den tidlige karriere, som kunne være interesseret i MdDS-forskeruddannelse. At finde kuren mod MdDS afhænger af det, og dig!

En kommentar

Diskussionspolitik
  1. LeClaire Leno

    Jeg kan ikke stoppe med at føle MdDS. Jeg ved, det vil have mig til at holde op med at føle noget.

Kommentarer er lukket.