Vapaaehtoinen kohdevalo: Breanna

On kansallinen vapaaehtoisviikko! Tänään loistamme valoa Breannalle jakamalla hänen tarinansa ja kokemuksensa kanssasi.


IMG_0004Hei, nimeni on Breanna Larsen ja olen kaksikymmentäkaksi vuotta vanha syntyperäinen texasilainen, joka rakastaa viettää aikaa perheeni ja ystävieni kanssa, mennä seikkailuihin, leikkiä pentujeni kanssa ja yrittää levittää pienen kimalluksen kaikkialle, missä menen.

Ystäväni Summer esitteli minut Mal de Debarquement -oireyhtymään. Kun olin lukiossa kesän kanssa, me vapaaehtoisesti autoimme auttamaan MdDS-tapahtumassa, jota hänen tätinsä Terri isännöi. Tämän tapahtuman jälkeen minusta tuli Facebook-ystäviä Terrin kanssa ja näin hänen viesteistään, millainen elämä MdDS: llä on. Hän esitteli minulle ja kaikille muille Facebook-ystävilleen, millainen elämä on MdDS: n kanssa, ja kamppailuista ja haasteista, joita MdDS: llä on.

Vanhetessani ja kypsyessäni ihmisenä ja omalla kokemuksella diabeteksesta tunsin olevani pakotettu lisäämään tietoisuutta muista kroonisista oireyhtymistä, sairauksista ja sairauksista. Työskennellessäni viestintäharjoittelijana voittoa tavoittelemattomassa yhdistyksessä ja valmistuttuani kandidaattien kanssa Houstonin yliopistosta päätin pyytää Terriä auttamaan haastattelutaitoissani, kritisoimaan ansioluetteloni ja antamaan minulle kaiken kaikkiaan vinkkejä ammatillisesta maailmasta, jossa Aioin aloittaa.

Terri tarjosi upeita neuvoja ja yhdessä kokouksessamme hän ehdotti, että voisin mennä vapaaehtoistyöhön MdDS-säätiön vapaaehtoisryhmän parantaakseni voittoa tavoittelemattomia ammattitaitojani ja saamaan uusia kokemuksia ja oivalluksia työskennellessäni uuden ihmisryhmän kanssa.

Aikana vapaaehtoisena MdDS-säätiössä jaoin sosiaalisen median viestejä MdDS: stä ja kannatin tietoisuuden ja rahallisen tuen lisääntymistä MdDS-potilailla. Keräsin myös luettelon tunnetuimmista lääkäreistä Yhdysvalloissa ja lähetin heille kirjeitä, joissa kehotettiin heitä liittymään MdDS: n syvempään tutkimukseen, ja ilmoitti heille tieto siitä tukijärjestelmästä, jonka MdDS-säätiö tarjoaa kaikille, joihin MdDS vaikuttaa. Aikani, jonka vietin vapaaehtoistyössä MdDS-säätiön vapaaehtoisryhmän kanssa, opetti minulle arvokkaita opetuksia hyväntekeväisyystoiminnasta ja ammatillisista ponnisteluista.

Koska olen vapaaehtoinen MdDS-säätiön kanssa, olen hyväksynyt sisäisen myyntipaikan Medtronic Diabetes-lääketieteellisten laitteiden valmistus- ja jakeluyrityksessä. Työskentelen suoraan diabetespotilaidemme kanssa ja autan heitä siirtymään insuliinipumppuhoitoon. Vapaaehtoistyöni säätiön kanssa on auttanut minua huomattavasti nykyisessä urani vuorovaikutuksessa kroonisten sairauksien kanssa.

Liity mukaan kiittämään Breannaa siitä, että hän on ollut niin suuri vapaaehtoinen. Jaa tämä valokeila alla olevien painikkeiden kanssa.

 

4 kommentit

Keskustelupolitiikka
 1. Hei.
  Olen japanilainen bloggaaja.
  Kommentoin ensimmäistä kertaa ulkomaille.
  En osaa kirjoittaa englanninkielistä lausetta.
  Kirjoitan tämän käännösohjelmistolla.

  Mdd-oire muistuttaa oireeni. oire on samanlainen.
  Oireeni syy oli aivo-selkäydinnesteen hypovolemia.
  blogiini → http: //mynou.info/unidentified-symptom
  Blogin otsikko on ”RIKABA ~ aivo-selkäydinnesteen hypovolemian palautuminen”

 2. Anica

  Hei Dawn
  Onko sinulla aivasumua ur-oireiden kanssa, kuinka ru tunne nyt? Teetkö lääkkeitä b4 u matkustat pidempään autoajeluun jne
  Toivottavasti ur

 3. Andy Mobberley

  innostavaa ymmärrän nyt, että minulla on sama tila. Olen käynyt monissa GPS: ssä (asun Yhdistyneessä kuningaskunnassa). ja olen juuri mennyt huimauksen hoitoklinikalle, jossa hän myös sanoo, että minulla on MdDS. Olen keinui vuosia enkä pysty seisomaan pitkään. sitten huhtikuussa en pystynyt nousemaan sängystä ja huone oli pomppiva ja minäkin. Erittäin pelottava olin DX Vestibule-neuriitin kanssa. paljon lääkkeitä, mutta kaikki turhaan. Ainoa helpotus on autoni ajaminen. Olen tällä hetkellä läpi aivojeni uudelleenkoulutuksen saadakseni itseni vaimeaksi huimauksen klinikalle. se on ensimmäinen kerta kaikissa käytetyissä terveysvierailuissa, kun joku on sanonut, mitä minulla todella on. Voin mennä akupunktioklinikalle, koska se on kokeilemisen arvoinen. Olen kyllästynyt elämään tätä elämää pelossa pudota etenkin omalla elämäni ..

 4. Dawne Samson

  Palattuaan kotiin 7 päivän risteilyltä toukokuussa 2016 kärsin jälleen kerran ns. MdDS-mallista, Mal debarquementin oireyhtymästä. Kutsusin sitä EXTREME-huimaukseen vuoristoradalla. Tiesin, että en vain pystynyt käsittelemään tätä kauheaa oireyhtymää uudestaan, joten etsin apua tohtori James K. Tangin, kiinalaisen akupunkturistin, Arlington Texasista. Hän auttoi minua siellä, missä kukaan muu lääkäri ei olisi tai voinut. Ensimmäisen vierailuni tohtori Tangin kanssa kävelin hänen toimistoonsa kuin olisin humalassa pitäen seiniä / huonekaluja tasapainossa. Hän teki sähköakupunktiota huimauksen / tasapainon vuoksi. Tuon vierailun jälkeen kävelin ulos pitämättä kiinni seinistä / huonekaluista, vielä vähän huimausta, mutta ei mitään sellaista kuin kävelin ensin. Toisen vierailuni jälkeen maailma oli täysin normaalissa! Heiluminen, roikkuu oli kokonaan poissa. Palasin vielä kaksi kertaa taaksepäin varmistaakseni, että hoito oli jumissa. En ottanut mitään mahdollisuutta oireiden palamiseen!
  Aiemmin viime vuonna olin kärsinyt erotetusta tasapainosta noin viiden kuukauden ajan toukokuussa 5. Se alkoi heti kun palasin kotiin 2015 päivän risteilyltä. Etsin apua perusterveydenhuollosta, VA-lääkäriltä, ​​ENT-lääkäriltä ja yhdeltä muulta lääkäriltä. He kaikki vain kehottivat olkapäätään, sanoivat, etteivät he koskaan kuulleet kokemaani ongelmasta ja jättivät valitukseni huomiotta. Olin käytännössä yksin tämän kanssa. Näin myös kiropraktikoni, ainakin hän yritti. Mutta jatkoin heilahtelua sivulta toiselle ja bobbingia edestakaisin. Muita ongelmia oli, että en voinut katsoa televisiota tai katsoa tietokoneen näyttöä yli viiden minuutin ajan. Lukeminen oli vielä huonompaa. Kaikki edessäni alkaisi keinua tai keinua, se oli kamala. Ainoa lääke, joka auttaisi, niin hullua kuin se voi kuulostaakin, oli ajaa autoni! Olen ollut kuukausia tutkinut oireita ja kaikki lukemasi osoittivat MdDS: tä. Noin viiden kuukauden kärsimyksen jälkeen näistä pahoinvoivista oireista se lopulta laantui. Johtui siitä, että kiropraktikko auttoi minua? Ehkä, mutta en voi sanoa varmasti. Kaikki mitä olin lukenut käski minun olla poissa kaikenlaisista veneistä, lentävistä, hisseistä, liukuportaista tai jopa menemästä rannalle. No kuten voit nähdä, en kuunnellut. Tästä eteenpäin ennen kuin lähden lomalle, en sovitan tapaamisen tohtori Tangin kanssa, kun palaan lomalle lähellä vettä, lentämistä tai jotain sellaista, joka alkaa maailmani huojuen tai bobbingin.

  Olen niin iloinen, että tämä auttoi minua. Halusin vain kertoa tarinasi. Tohtori Tang ei antanut lupauksia, kun tapasin hänet ensimmäisen kerran. Hän on vain hyvin nöyrä lääkäri Kiinasta, joka pystyi auttamaan minua.

Kommenttien lisääminen on estetty.