Asiat, jotka ihmisten on tiedettävä ihmisistä, jotka kärsivät MAV / MdDS / kroonisesta huimauksesta.

Jos unohdat nämä viisauden sanat Facebook-sivullamme, pitkäaikainen ystävä Abby kertoo upean oivalluksen tästä viestistä. Lue, jaa ja hanki ne peukkua!

Ole hyvä ja jaa osoittaaksesi sinulle huolta!

YHTEYS JA YSTÄVÄT TIETOISSA

Asiat, jotka ihmisten on tiedettävä MdDS / MAV / krooninen huimaus kärsivistä. Kirjoittaja: Abby Lane Pankey

1.) Emme jätä huomiotta tai kuuntelematta sinua, vain olemme enemmän huolissamme kaatumisesta kuin mitä sinulla on sanottavaa.
2.) Luottakaa minua. Olen yhtä sairas huimauksesta kuin sinä minua valitat huimauksesta.
3.) Meikin pukeminen ja hiukseni harjaus on sama kuin suoritat maratonia.
4.) Kerroit, että sinulla on ollut huimausta aiemmin, ja tiedät miltä se tuntuu, se saattaa saada sinut lyöntiin kurkkuun.
5.) Veneesi ei tee minuun vaikutusta, olen asunut jo jonkin aikaa henkisesti.
6.) Mahdollisuudet juoksi ulos ruokakaupasta ovat erittäin korkeat.
7.) Jos talossasi on 10 erilaista mallia ja se on maalattu kirkkaalla värillä, emme voi olla ystäviä.
8.) Jos jatkat puhumista sen jälkeen kun sanon, että minulla on pään paine, emme voi olla ystäviä.
9.) WC-putoaminen ei ole niin paha.
10.) Paniikkikohtaukset ovat elämäntapa.
11.) Tiedän enemmän sairaudestani kuin useimmat lääkärit.
12.) Tämän kanssa työskenteleville pitäisi saada kaksinkertainen palkka, mitä he tekevät.
13.) Jos minulla on koskaan parantamista, ensimmäiset kiitän verkossa olevista ihmisistä, jotka eivät ole koskaan epäilleet oireistani, jotka olivat aina siellä, joita rakastan.
#Totuus #MDDS #väärinkäytöt #MAV #harvinaiset #potilaan edustajat
@mddsfoundation.org

3 kommentit

Keskustelupolitiikka
 1. Kymmenen tai viidentoista vuoden elossa (jos niin voidaan kutsua) tämän sairauden aikana ja saaden niin vähän apua lääketieteelliseltä yhteisöltä, löysin kiropraktiikan. Pitkä tarina, ilmeisesti vanha vamma C-selkärankilleni on aiheuttanut MdDS: n! Monien kiropraktikkojen kanssa käytyjen istuntojen jälkeen olen vihdoin löytänyt helpotusta kärsimyksestä! Ehkä sinäkin voit auttaa - mitä sinun on menetettävä?

  1. Jean

   Hei catluvrmh ... Tarinasi kuulostaa aivan kuin minä.
   Minäkin olen kärsinyt huimauksesta, joka mielestäni kuulostaa enemmän kuin Malin epäsäännöllinen oireyhtymä yli 15 vuoden ajan ... ja minulla oli vamma niskaani ennen tämän alkamista enkä ajatellut liikaa siitä.
   Mutta sitten niskani alkoi satuttaa yhä enemmän vuosien mittaan ja nyt käytän pehmeää kohdunkaulan kaulusta pitämään pään tukevana, mikä auttaa huimaukseni. Minulla on ollut monia kohdunkaulan selkärangan magneettikuvauksia, eivätkä lääkärit näe oikeastaan ​​mitään magneettikuvauksissa, jotka voisivat aiheuttaa huimausta. He sanovat, että jos minulla olisi häiriöitä kohdunkaulan selkäytimessä, se vaikuttaisi käsivaroihin ja käsiini eikä menisi ylös pään ja aivojen alueelle. Mutta en usko sitä, koska uintitunne, tasapainon puuttuminen ja keinuminen, joka minulla on päähäni, tuntuu siltä, ​​että veressä tai hapessa ei ole verenkiertoa veressä tai aivoissa, jotka tulevat kaulani alueelta. En ole koskaan nähnyt kiropraktikkoa tälle ja pelkään melkein tehdä niin, koska kuulet niin paljon huonoja tarinoita kiropraktikoista, jotka säätävät selkärankaa ja aiheuttavat enemmän vahinkoa.
   Millaista kiropraktikkoa näit ja miksi hän koki, että selkärankasi aiheuttaa huimausta? Olisin kiinnostunut saamaan lisätietoja tästä, ja kuka tahansa, joka on käynyt läpi tämän ja löytänyt helpotuksen, olisi minulle erittäin hyödyllinen. Kiitos paljon ja toivon, että saat edelleen helpotusta ja tunnet olosi paremmaksi, koska tiedän kärsivän tästä niin kauan kuin minä olen kaikkein surkein olemassaolo! Kiitos!
   Jean

 2. Judith Loree

  Ihavella oli ollut MD-taudit nyt 31/2 vuotta, ja nautin niin lukemisesta siitä, kuinka joku muu kärsii tästä kauhistuttavasta "harvoista" taudista, koska he kutsuvat sitä tunteeksi joistakin näistä ongelmista. ja me vain jatkamme omituista tapaa kertoa ympärillään oleville kuinka paha se on & heillä ei vain ole aavistustakaan miltä elää MdDS-maailmassa. On vaikea vain pukeutua ja yksinkertaisten asioiden tekemisestä tulee niin vaikeita, että kyllä ​​päämme tuntuu sen räjähtävän, emmekä voi keskittyä ja syyttää meitä siitä, ettemme kuuntele tai jotain muuta huomaamatonta vastausta! & pahoinvointi pahenee huimauksesta, emmekä voi edes nousta sängystä. Olen iloinen voidessani kuulla lisää tämän “ihanan” heikentävän tilan kärsiviä. Luulen, että se auttaa meitä kaikkia, jos yhdistymme tekemään maailmasta tietoisempi tästä tilasta ja kuinka kovaa elämää joka päivä käsittelemme kaikkia sen upeita ongelmia. Kiitos vielä kerran jakamisesta ja anna meidän kaikkien yhdistää ja voittaa tämä tila! - Judy :)

Kommenttien lisääminen on estetty.