Aina on toivoa. Älä koskaan luovuta. ~ Jodi

JodiL

Nimeni on Jodi Leffue, ja olen kotoisin Franklinin piirikunnasta, Virginia.

Elokuussa 2017 kävin perhelomalla risteilyllä. Minulla oli upea aika risteilyllä. Huomasin, että tunsin laivan rokkaavan, mutta pystyin silti nauttimaan itsestäni. Retkillä minulla oli vielä tunne veneen liikkumisesta. Palattuani kotiin tunsin silti rokkaavan tunteen. Kävin kiireellisen lääkärin luona, joka määräsi lyhytaikaisen valiumin - ilman oireiden vähenemistä.

Kävin tasa-arvokysymyksiin erikoistuneessa nenä-kurkkutautien luona, ja hän ehdotti Zyrteciä ja toista lyhytaikaista valiumia - ei silti vähentynyt oireita. ENT ehdotti, että ottaisin yhteyttä neurologiin.

Soitin monille neurologeille alueellani ja Virginian osavaltiossa. Olin onnekas löytäessäni neurologin, jolla oli ymmärrys MdDS: stä lähellä kotini. Hän oli erittäin avulias, osaava ja ymmärtäväinen. Hän selitti minulle syyt, miksi MdDS vaikutti minuun, ja suunnitelma minun parantamiseksi. Hän lähetti minut vestibulaariterapeutille, jolla on myös ymmärrys MdDS: stä ja joka on työskennellyt MdDS-potilaiden kanssa. Yritän tällä hetkellä erilaisia ​​harjoituksia ja tapoja oireiden vähentämiseksi.

MdDS on hyvin turhauttavaa, koska perheeni, ystäväni ja työtoverini eivät ymmärrä, ja Näytän normaalilta.

Yritän selittää, että aivoni haluavat ruumiini keinuvan ja heilahtavan. Jos taistelen kehotuksesta rokkaa ja keinua, niin kaikki ympäristöni keinuvat ja keinuvat. Keikutus ja heiluminen saa aikaan sen, että yritän ylläpitää tasapainoani, mikä aiheuttaa väsymystä, keskittymiskyvyn menetystä, ahdistusta ja masennusta.

Saatan näyttää normaalilta, mutta joka päivä on taistelu yksinkertaisten tehtävien suorittamisesta, kuten kirjoittaminen, suihku, ruokinta ja television katseleminen. Mutta aina on toivoa. Toivon, että jonain päivänä palaan normaaliksi ja voin matkustaa autolla, tanssia, käydä elokuvissa ja konserteissa sekä tehdä ostoksia ilman turhautumista ja ahdistuskohtauksia. Aion nkoskaan luopua.

5 kommentit

Keskustelupolitiikka
 1. Mike Newman

  Minulla on ollut MdDs 9 mos. Tänään sain vihdoin helpotusta. Kävin paljain jaloin talossani. Laitoin kenkäni ja se oli pahempaa kuin koskaan. (Phyllis Newman)

 2. Amy Firebaugh

  Jodi, jos näet tämän, ota yhteyttä minuun? Olen Roanoke Virginiassa ja olen 100% varma, että minulla on MdDS, ja haluaisin mielelläni tietää, mitkä lääkärit sinua kutsuttiin. Sähköpostini on [muokattu]. Toivon, että näet tämän kommentin. Minusta tuntuu menettävältä mieleni. Kiitos
  Amy

  1. MdDS-säätiö

   Amy, säätiö arvostaa yksityisyyttäsi. Käytäntömme on, että emme julkaise sähköpostiosoitteita tai puhelinnumeroita. Jos olet jäsen Tukiryhmät, on muita Virginiasta. Suosittelemme liittymistä MdDS ystävät suljettu ryhmä Facebookissa. Samaan aikaan ilmoitamme Jodille, että kommentoit hänen tarinansa.

 3. pamla Kennington

  Minulla on ollut MdDS 18 vuotta ja vaikka se on vaikeaa, sinun on otettava se päivä kerrallaan. Vaikka minulla ei ole koskaan ollut remissiota, tiedän suurimman osan laukaisevistani ja hallin jonkin verran sitä, mitä välttää.
  - MdDS-tukiryhmä on hienoa ja niin on MdDS Facebook-sivu.
  Pysy vahvana,

 4. Nina

  Tarinasi on aivan kuin minun. Minulle oireeni paranivat ajan ja vestibulaaristen harjoitusten myötä. Minulla on edelleen se, mutta voin kävellä, pyöräillä, tehdä joogaa ja työskennellä. Effexor auttaa! Parasta sinulle. Se on kauhea sairaus, mutta on jonkin verran hallittavissa ajan myötä.

Kommenttien lisääminen on estetty.