Picture Perfect

Miranda ennen lentoaUskon, että kuvat ovat kauneimpia asioita, joita on olemassa. Tallennat hetkeä, joka kestää ikuisesti. Kaikki pysähtyy siihen hetkeen ja on edelleen.

Tiesin vähän, että tämä kuva olisi minun viimeinen "vielä" hetki.

Halusin kaapata hetkeä vaeltavasta tytöstä, joka olen, ehkä tytöstä, jollainen olin.

Marraskuussa 2017 kävin perheeni kanssa Las Vegasissa, Nevadassa. Olin juuri täyttänyt 22 vuotta pari kuukautta aiemmin. Päivän lentämisen ja 107 tarinan menemisen jälkeen taivaan ravintolaan tunsin paniikin, jota en ollut koskaan ennen tuntenut. Tuntui siltä, ​​että kävelin terävällä lattialla. Tuntui kuin keinuin ja huojuin huoneen kanssa. Tunsin sen istuvan, seisovan ja makuulla. Se aiheutti ensimmäisen paniikkikohtaukseni. Tunsin, että rintani tiukka ja kuuma, ja käteni alkoivat tulla nipistuneitä. Muistan kääntyneen äitini luo ja kysyneen: "Mitä minulle tapahtuu?"

Päivä tai kaksi kului, ja tunne pysyi minun kanssani. Lenin takaisin kotiin ja ajattelin: "Tarvitsen vain vähän lepoa, ja olen kunnossa."

Lepää vielä 9 kuukautta myöhemmin.

Olen käynyt lukemattomien lääkäreiden joukossa, mukaan lukien perusterveydenhuollon lääkäri, ENT-lääkärit, neurotologit ja neurologit. Minut kutsuttiin kaikkialle. Olen tehnyt kaikki testit, joita he ajattelivat, kaikki kuvantamiset, joita he tekivät, kaikki fyysiset kokeet, joita he pystyivät tekemään. Viimeisin käytettävissä oleva testaus oli maaliskuussa 2018, kun tein VNG-testausta. Minulle kerrottiin, että vestibulaarinen silmärefleksi oli heikko, mutta he eivät olleet varmoja siitä, aiheuttiko se oireita, koska se oli harmaa alue.

Tein vestibulaarisia harjoituksia fysioterapeutin kanssa sekä kotitreenioita 4 ½ kuukauden ajan. Näin jonkin verran parannuksia, mutta en ollut missään paikassa missä olin ennen.

Palasin elokuussa 2018 takaisin unelmatyöhöni, toiseen opetusvuoteen. Parin viikon kuluttua tuntui siltä, ​​että aalto olisi lyönyt minua, ja tiesin, että se oli palannut kostoa. Kävin tapaamassa neurologia ja neurotologia. Neurologi suositteli minua neurotologille, ja neurotologi katsoi minua viiden minuutin ajan ja sanoi: ”En tiedä. Aion ohjata sinut muualle. ” Kukaan muu ei mennyt.

Äitini teki viimeisen vähän tutkimusta, jonka hän tunsi voivansa tehdä ja törmäsi MdDS: n kanssa. Hän soitti minulle ja sanoi: "Tämä on mitä sinulla on."

Saimme selville, että New Yorkin Siinai-vuorella oli mahdollista hoitoa. Teimme oikeat paperityöt, ja sain sähköpostiviestin, että olin ehdokas hoitoon.

Muutaman viikon kuluttua voitan pelkani lähteä Kansasin pikkukaupungistani kärsimään ahtaita tiloja, lentämistä ja väkijoukkoja menemällä yhteen Yhdysvaltojen vilkkaimmista kaupungeista neljän päivän mahdollista hoitosuunnitelmaa varten.

Olen 23-vuotias ja minulla on MdDS.

Haluan olla puolustaja. Haluan lisätä tietoisuutta. Haluan auttaa muita.

Elämäni ei ehkä ole tällä hetkellä ”vielä” kuin se kuva, jonka otin marraskuussa 2017, mutta kuka tietää, ehkä otan uuden ”still-kuvan” Mirandan uudesta versiosta kauniissa New Yorkin kaupungissa.

- Miranda McComber, 23


Oletko valmis ottamaan Instagram-oston?

Miranda ottaa haltuunsa Instagram-tilimme, kun hän on NY: ssä. MdDS-säätiön sosiaalisen median suurlähettiläänä hän lähettää ja jakaa kokemuksiaan niin paljon kuin pystyy. Ja saat ottaa Mirandan matkan hänen kanssaan! Hanki hiippihuippu laboratoriossa Mt. Siinai, prosessi ja paljon muuta. Seuraa meitä Instagram nyt joten et missaa hänen ensimmäistä viestiään.

19 kommentit

Keskustelupolitiikka
 1. Nicole Jordon

  Vedin poikani risteilylle syksyn tauolle lokakuussa 2018, ja nyt on tämä oireyhtymä. Kuinka saan tietoja ilmoittautuaksesi nähdyksi Mt Sinaissa?

 2. Cathy

  74-vuotias äitini on nyt kärsinyt diagnosoidusta MdDS: stä 3 vuoden ajan. Saatuaan risteilyltä se ei vain koskaan menenyt (tämä oli hänen 20. risteily) eikä sitä ollut koskaan ollut ennen.
  Hän on nyt tehnyt itsensä melko taloon sidotuksi ja käy vain ostoksilla ja käyttää vaunua auttaakseen häntä tuntemaan olonsa vakaana.
  Olemme Queensland Australiassa ja olemme yrittäneet tutkia tätä hänelle.
  Joten pyydämme kaikkia ehdotuksia auttamiskeinoista arvostamaan suuresti, koska hänellä ei ole hyviä päiviä, joten hän tajuaa olevansa todennäköisesti yksi niistä ihmisistä, joista tämä ei koskaan mene pois. Hän sanoo, että se on kuin kävely trampoliinilla koko ajan.

  1. MdDS-säätiö

   Cathy, äitisi saattaa olla kiinnostunut liittymään johonkin Tukiryhmät. MdDS-ystävät Facebookissa rajoittuvat vain MdDS Warrioreihin, mutta voimme tehdä sinulle poikkeuksen, jos hänellä ei ole Facebook-profiilia. Paikoista ympäri maailmaa, mukaan lukien Australia, jäsenet ovat välittäviä, heillä on paljon kokemuksia jaettavaksi ja he voivat antaa neuvoja ja suosituksia. Et ole yksin!

 3. Fran Roelands

  Minulla on ollut MdDS 10 viikkoa viime syksynä / 2017. Minulle diagnosoitiin juuri tänään, koska jouduin odottamaan vuoden tapaamaan korvan, nenän ja kurkun asiantuntijaa.
  Onneksi ”keinuuni” ei ole palannut, mutta siitä lähtien minulla on ollut säännöllisiä sisäkorvan kipuja keskimäärin pari kertaa kuukaudessa. Onko kukaan muu kokenut tämän?

  1. MdDS-säätiö

   Fran, saatat olla kiinnostunut liittymään johonkin Tukiryhmät. Jäsenyys rajoittuu vain MdDS Warrioreihin, mutta he ovat kotoisin ympäri maailmaa. He ovat välittävä ryhmä, jolla on monia kokemuksia jakaa ja jotka voivat antaa neuvoja.

   1. Bekki Woertink

    Kuinka saan selville tukiryhmästä? Olen kärsinyt MdDS: stä yli 20 vuotta ja lukemattomien lääkärikäyntien, lääkityksen, fysioterapian jne. Jälkeen. Löysin vihdoin ENT: n perjantaina ENT: n, joka osoitti oireeni hetkeni antamisen jälkeen tarkkaan historiaani. Tietysti olen iloinen siitä, että tiedän, että en ole hullu, mutta olen niin järkyttynyt oppiakseni, että voin olla tämän vanki loppuelämäni ajan. Olen niin hätää 😞

    1. MdDS-säätiö

     Bekki, löydät paljon jaetut kokemukset online-tukiryhmistämme. Meitä on kaksi. Yksi Yahoo on sähköpostipohjainen. Yksi Facebookista on suositumpi. https://mddsfoundation.org/support/

 4. Susan Ellison

  Onnea sinulle !! Kerro meille, onko Mt. Sinai-hoito toimii sinulle! Olen kiinnostunut siitä, mutta asun Chicagossa, joten minun on aloitettava hakeminen. En ole varma kuinka edes aloittaa prosessi.

 5. Shaun

  Sinain vuori ja siellä terapia TYÖNNÖT vaimonani. Hän otti [sic] MdDS risteilyltä myöhäiskesästä tai 2016 ... oli kohtalainen tai vaikea MdDS-malli helmikuuhun 2017 asti, kun vierailimme Siinaissa viikon ajan. Tarvitsimme vain 4 päivän hoidon ja parannus tapahtui 80–90%…. 2 viikon kuluessa kaikki jäljellä olevat oireiden tunteet olivat poissa. Vaikka hän pelkää edelleen lentämistä eikä enää koskaan pääse veneelle, hänellä ei ole ollut oireita nyt yli 1.5 vuotta. Dr. Dai, kiitos!

  Ennakkovaroitus - hoidot vaikuttavat oudolta, ja vaikka tieteeseen perustellaan, se on edelleen osittain kokeilu ja virhe ... mutta uskon, että jos uskot niiden auttavan, se vain voisi.

  1. MdDS-säätiö

   MdDS on neurologinen häiriö. Vaikka sen etiologiaa ei vielä tunneta, tiedämme, että MdDS ei ole tarttuva tauti. Meistä löytyy paljon todisteisiin perustuvia lääketieteellisiä ja tieteellisiä artikkeleita Biolääketiede sivu.

   Olemme iloisia kuullessamme, että vaimosi hyötyi Mt Sinai -puheenvuoroista, ja toivomme kuulevani samanlaisia ​​menestystarinoita Mirandalta ja muilta. Lisää näyttöön perustuvaa tutkimusta tarvitaan, ja toivomme, että nämä anekdoottiset raportit herättävät tutkijoiden mielenkiintoa.

 6. Onnea NY: llä Mt Sinain alueella - olen harkinnut tätä matkaa, mutta vähän epäröivä. Kävin saman tyyppistä hoitoa Bostonissa, eikä minulla ollut menestystä.
  Pitäkää uskoa ja toivon suuresti.
  MJM

 7. Patricia Canterbury

  Hei Miranda. Olen pahoillani, että olet käynyt läpi tämän. Minulla on ollut mal debarquement-oireyhtymä 2.5 vuotta ja vähän yli vuosi sitten kehittyi myös yleinen ahdistuneisuushäiriö MdDS: n takia. Joten tiedän mitä olet käymässä läpi. Älä pelkää NYC: ssä olemista. Kyllä, se on meluisa ja nopeatempoinen, mutta asut todennäköisesti siihen riittävän nopeasti - ehkä ehkä jopa nautit siitä! Myös Mt. Siinai on erittäin mukavassa osassa kaupunkia, vain muutaman korttelin päässä Central Parkista, joka on hieno kävely ja saada tauko liikenteestä ja melusta!

  Kävin Mt. Sinai-hoito huhtikuussa 2018 ja löysi Drs. Dai ja Yakushin ovat erittäin ystävällisiä, kärsivällisiä ja anteliaita. Uskon, että he voivat auttaa sinua, mutta muista, jos et vielä ole, hoidon tehokkuus voi kestää muutama kuukausi tai enemmän.

  Nauti matkasta ja prosessista. Seuraan viestejäsi.

  Patricia

 8. Kathleen Poliquin

  Sanon rukouksen puolestasi Miranda ja toivon, että hoidosi Mt. Sinai on onnistunut.

  Ensimmäinen MdDS-otteeni löi minua noin 18 vuotta sitten ja kesti noin viisi kuukautta. Minusta on sittemmin ollut kolme ottelua, joiden pituus on vaihteleva, 11 kuukauden ollessa pisin. Olen ollut ok lentävä, mutta aina ensihoito Clonapinin (ahdistuneisuuden lääkkeen) kanssa. Minulla ei ole ollut niin onnea venematkalla, ja kärsin pisimmän matkan viiden tunnin junamatkan jälkeen.

  Inhoan sitä, kuinka tämä tila on rajoittanut aktiivista elämääni, mutta monet ihmiset elävät rajoituksin, joten yritän olla pitämättä siitä.

  Minulla oli myös onni olla hoidettu Mt. Sinai. Pysy positiivisena ! Sinusta tulee parempi!

 9. Alan F Shenefield

  Toivottavasti saat helpotusta. Aika auttaa. Minulla on ollut se 8 vuotta. Vältä vain laukaista ja stressiä, ja aallot katoavat. Mutta muista aina, se odottaa.

 10. Gillian Barr

  Rukouksissani hun! Minulla on ollut tämä helmikuusta 2017 lähtien, ja se oli huono til huhtikuu niin vuosi! Tuntui todella hyvältä sitten Bam! Takaisin taas ! Toivottavasti kaikki menee hyvin ja odotan innolla selvittääksesi miten pääset xxx: iin

 11. Miranda McComber

  Kiitos! 🖤

 12. Onnea, Miranda.

Kommenttien lisääminen on estetty.