Yhtenä päivänä toivon palaavan merestä.

Diane M
Dianen viesti: Ole yhteydessä muihin voi auttaa sinua.

Nimeni on Diane Morley. Vuonna 2012 mieheni ja minä lähdimme 8 päivän risteilylle katsomaan kuutoja. Ajattelimme tehdä lyhyen risteilyn nähdäksemme pitäisikö meistä siitä ennen kuin teet suuren. Meillä oli upea aika, mutta toisena päivänä aluksella myrsky iski meitä. Pöydissä oli tarttuva kalvo niihin juomien putoamisen estämiseksi. Menimme sänkyyn, ja se oli kuin olisit pesukoneessa. Seuraavana päivänä se oli hieno, ja päätimme matkan. Saavuani laivaan Doverissa olin hieno. Myöhemmin sinä päivänä en tuntenut olevani kunnossa. Luulin, että minulla oli huimaus. Tunne olla laivalla oli siellä koko ajan.

Lähti yleislääkärilleni, joka lähetti minut ENT: lle. Minulle kerrottiin, että minulla oli ppbv [sic], joka aiheuttaa tämän tunteen. Minulle annettiin Epley-ohjain laittaa kiteet takaisin korvaan [sic]. Se ei koskaan toiminut; Minulla oli enemmän Epley-liikkeitä. He saivat minut pahemmaksi. Sitten minulla onni nähdä konsultti, joka tiesi MdDS: stä; Minulla oli diagnoosi. Kävin Lontoon sairaalassa hakemassa hoitoa, mutta mikään ei ole toiminut.

Mieheni on kovin vaikea auttaa minua. Hän on kamppaillut ymmärtääksesi juuri tapahtuvaa. Meillä oli huonoja aikoja ja kyyneleitä, mutta jos sinulla ei ole tätä, on vaikea ymmärtää miltä se on. Tutkittuani verkossa löysin MdDS-tukisivuston ja hain liittymistä. Sieltä sain niin paljon apua.

Elämä on muuttunut niin paljon, ei parannusta. Koskaan ollut takaisin aluksella. Ei voi mennä uima-altaaseen tai koskaan vettä. Kylpyamme on painajainen. En voi mennä keinulla tyttärentytärideni kanssa, koska heidän ympärillään oleva pehmeä matto tekee minut sairaudeksi. Sinulla on vaikeuksia kenkäkäytössä, jolla ei ole kovaa pohjaa; ei voi käyttää niitä pehmusteena. Melu ja valot vaikuttavat minua myös. Muutama viikko sitten minulla oli korvainfektio ja lopulta tinnitus. Koko maailma tuntui olevan loppunut. Ei tasapainoa nyt, ei hiljaisuutta. Jälleen MdDS-ystävät verkossa auttoivat minua. He ovat antaneet minulle toivoa, että tulen jonain päivänä kotiin merestä ja olemaan taas minä. Ole yhteys muihin voi myös auttaa sinua. Täältä löydät MdDS-ystävät: www.facebook.com/groups/MdDSfriends

~ Diane Morley


Haluatko kertoa tarinasi myös? Lähetä se meille!

Kesäkuu on MdDS-tietoisuuden kuukausi, ja nyt on täydellinen aika jakaa oma kokemuksia ja kerro oma tarina. Olemme koonneet joitain ohjeita, joiden tarkoituksena on auttaa sinua kirjoittamaan se ja jotka valitaan julkaistavaksi täällä: mddsfoundation.org/stories/#submit-your-mdds-story.

Kiitos avusta Loista valo MdDS: lle

Yksi kommentti

Keskustelupolitiikka
  1. Linda Birge

    Hei Diane, olen Linda Birge. Minulla todettiin MdDS vuonna 2012 Alaskan risteilyn jälkeen. Olen käynyt Drs: ssä Dallasista, TX, Lubbock, TX, ja kesäkuussa 2018 menin New Yorkin osavaltioon Icahnin lääketieteelliseen korkeakouluun Mount Sinaihin. Minä näin dr. Mingjia Dia ja tohtori Sergei Yakushin. Minulla oli 5 hoitoa, mutta en vastannut hoitoon, jota he olivat kehittäneet MdDS: lle. En ole koskaan ollut remissiossa. Ei ottanut mitään lääkkeitä oireideni suhteen. Toki toivon, että jonain päivänä lopetetaan keinu, roikkuu ja heiluu.

Kommenttien lisääminen on estetty.