Elämä rokkaa keinukynttilöillä

Hei, olen Kate ja tervetuloa tarinaani siitä, kuinka MdDS: n kehittäminen kauhean lentomatkan jälkeen muuttui uudeksi kynttilänvalmistusyritykseksi nimeltä Keinukynttilät.

 

Kate of Keinukynttilät tarina.
Jokaisen kynttiläni myyminen, tähän mennessä yli 700, lisää tietoisuutta MdDS: stä ja 10% rockingcandles.com tulee MdDS-säätiölle. ~ Kate

Olin hauska, energinen 30-vuotias henkilö, joka lähti myrskyisältä lennolta ja elämäni muuttui ikuisesti. Maailmani alkoi heilua, seinät ja maa liikkuivat, ja minusta tuntui kuin olisin humalassa veneessä. Luulin menevän hulluksi. En voinut edes nousta sängystä, katsoa näyttöä tai kävellä pitämättä kiinni seinistä ... kierreportaat, unohda se!

Diagnoosi oli vaikeaa, mutta onneksi useiden erilaisten hoitoyritysten jälkeen ENT lähetti minut UPenniin, missä minulla diagnosoitiin MdDS. Olen ollut useiden lääkäreiden ja hoitojen luona, Mt. Siinai tutkimusta varten, mutta vastaus on sama. Ei ole parannuskeinoa. Tässä vaiheessa eksyin tavallani hieman. En voinut työskennellä, en voinut ajaa, en voinut tehdä paljon asioita, joihin olin tottunut, ja minulta puuttui tarkoituksen tunne.

Nopeasti eteenpäin 3 vuotta, päätin, että on aika siirtyä eteenpäin. Vähän MdDS-tutkimusta ja vielä vähemmän valtavirtaista tietoa halusin vain auttaa jollakin tavalla. Kun karanteeni osui, poikaystäväni alkoi työskennellä kotoa ja päätin, että halusin työskennellä projektin pitääkseen hänet yrityksenä. Tajusin, että poltan kynttilöitä päivittäin rauhoittavien hyötyjen vuoksi ja - olkaamme rehellisiä, vain siksi, että rakastan niitä - ajattelin yrittää oppia tekemään muutamia. Kun aloitin niiden luomisen, tajusin, että voisin tehdä niistä ystäviä ja perheenjäseniä tuomaan tietoisuutta MdDS: stä. Aloitin yhdellä kynttilällä, jonka nimi oli "rock" sisällyttäminen otsikkoon, ja sitten nimet ja tuoksut virtaavat. "Rockin puun ympärillä" (Fraser-kuusi) "Kiinteä kuin kallio" (kanelipulla) "Rocks no Salt" (margarita) ovat vain muutamia!

10% tuotosta menee MdDS-säätiölle

Valmistan jokaisen kynttilän kotini New Jerseyssä ja olen lähettänyt yhteensä 15 osavaltiota, niin kaukana kuin Alaska, toistaiseksi. Toukokuusta lähtien olen myynyt yli 700 kynttilää! Osa kustakin myynnistä lahjoitetaan MdDS-säätiölle toivoen jatkuvaa tutkimusta parannuskeinon löytämiseksi, ja mikä vielä tärkeämpää, se tuo tietoisuutta näkymättömästä vammaisuudesta, josta niin harvat ihmiset tietävät.

Yksi suurimmista iloistani on ollut kaveri MdDS-soturit tilaa kynttilöitä ja jaa tarinansa ystävien kanssa sosiaalisessa mediassa. Yksi soturi jopa pyysi hajuttomia kynttilöitä MdDS: n hajuherkkyytensä vuoksi, joten ”Classic Rock” lisättiin kokoelmaan.

Teen monta taukoa, ja asiakkaani ymmärtävät, että minulla on vain varastossa olevia tuotteita, koska pystyn tekemään niitä vain niin kutsuttuina "parempina päivinä". Se jopa motivoi minua lähtemään uudella kolmipyörällä toimittamaan tilaukseni postille.

Antaa takaisin ja selittää muille, millainen jokapäiväinen elämä on MdDS-sotureille, antaa minulle jälleen tarkoituksen. Niin kova kuin elämä on MdDS: n kanssa, se silti rokkaa! Voimme vain toivoa, että jonain päivänä nousemme veneestä. Käy luona www.rockingcandles.com auttaa antamaan takaisin!

MdDS-säätiö on kiitollinen Katen anteliaisuudesta ja MdDS-yhteisölle tarjotusta tuesta. Ole hyvä ja tuki häntä pienyritysten lauantaina 28. marraskuuta 2020 ja joka päivä. Muista, että 10% tuotoista rockingcandles.com tulee MdDS-säätiölle.

6 kommentit

Keskustelupolitiikka
 1. Kisu

  Shellien oikeus, tapa tehdä limonadi sitruunoista. 🍋🍋🍋 Onnea sinulle ja keinukynttilöille!

 2. Hubert Chang

  Tämä on erittäin inspiroiva tarina. Kiitos sinulle siitä, että muutit rakastamasi sisällön sellaiseksi, josta muut voivat nauttia, ja suuresta syystä. Rakasta myös kynttilöiden nimeä!

 3. MdDS-säätiö

  LUKIJAT: Olitpa ostamassa kynttilöitä Keinukynttilöiltä tai lahjoittanut suoraan MdDS-säätiölle, autat tapaamaan 7,500 XNUMX dollaria Matching Challenge antelias anonyymi lahjoittaja. Jokainen dollari auttaa jatkamaan MdDS-tutkimusta! Lahjoitukset ovat HELPPOA ja maksuttomia Facebookin kautta https://www.facebook.com/donate/761607224425396/ ja Facebook voi jopa sopia siihen tiistaina 1. joulukuuta. Kiitos tuestanne!

 4. Joululaulu

  Uskomaton tarina, iloinen siitä, että olet saanut ihmiset tietoisiksi ja pystyt osallistumaan omaan tahtiisi näiden hämmästyttävien kynttilöiden valmistamiseksi ja aivan kuten sinäkin, heidän ei tarvitse tuntea olevansa yksin! Jumala siunatkoon sinua

 5. Gina

  Niin ylpeä Katesta ja hänen keinuyrityksestään! Jatka hyvää työtä ja haetaan lääke hänelle ja kaikille muille, jotka kärsivät MdDS: stä 👊🏻

 6. Shellie Antey-Thompson

  Tapa mennä Kate! Minulla on ollut MDDS vuodesta 2013. Mutta olen yksi "onnekkaista", missä se tulee ja menee minulle. Älä koskaan tiedä, mikä sen katkaisee - hissit, juoksumatot, lentomatkat, huvipuistomatkat - valitse yksi! Hyvä sinulle limonadin valmistamisesta sitruunoista! Rock eteenpäin! Mutta toivottavasti vähemmän!

Kommenttien lisääminen on estetty.