NIH-subsidie ​​toegekend voor onderzoek

MdDS Klinisch onderzoek

Yoon-Hee Cha, MD, heeft een driejarige beurs gekregen van de National Institutes of Health (NIH) om klinische onderzoeken uit te voeren naar het Mal de Debarquement Syndrome (MdDS). Begin januari 2010 zal Dr. Cha financiering ontvangen van het National Institute on Deafness and Other Communication Disorders (NIDCD), een NIH-instituut dat onderzoek naar evenwichtsstoornissen ondersteunt.

De prijs aan Dr. Cha (Functionele neuroimaging en transcraniële magnetische stimulatie bij mal de debarquement) vertegenwoordigt het eerste gebruik van Amerikaanse federale onderzoeksdollars om de oorzaak en mogelijke behandeling van MdDS te onderzoeken.

Enkele bevindingen van Dr. Cha zijn te vinden online. op de website van het National Center for Biotechnology Information.