Bijpassende donatie-uitdaging gehaald!

Opwindend nieuws! We hebben zojuist de Matching Donation Challenge van $ 2, - voor $ 1, $ 50,000 ontmoet en nu willen we onze waardering uitspreken voor de anonieme donors die deze uitdaging werkelijkheid hebben gemaakt.

Sinds augustus is het stichtingsbestuur en iedereen in de Yahoo! Steungroep, MdDS Facebook Friends-groep en families en vrienden hebben hard gewerkt om de wedstrijd te ontmoeten en geld in te zamelen voor MdDS-onderzoek. Het is opbeurend om de berichten te lezen over toezeggingen (zowel persoonlijke tijd als donaties) om de oorzaak te achterhalen en de remedie voor onze gevreesde stoornis. Door de uitdaging aan te gaan, kan het vitale MdDS-onderzoek worden voortgezet.

Dankzij ieders inzet, vooral de anonieme donateurs, zal doorlopend onderzoek de mysteries van MdDS oplossen.

Neem even de tijd om een ​​dankbericht achter te laten aan de anonieme donateurs die deze uitdaging tot leven hebben gebracht!

26 reacties

Discussiebeleid
 1. Lorie laarzen

  Ik ben ook enorm dankbaar aan al onze groepsleden die hebben gelopen of gedoneerd en vooral dankbaar aan onze anonieme donors voor het mogelijk maken van verder onderzoek om een ​​remedie voor MdDS te vinden. Ik heb 20 jaar last van episodische MdDS en kan nu niet meer werken. Ik heb mijn best gedaan om met deze aandoening te werken, maar heb nu de meeste dagen moeite om gewoon samen te ontbijten. Bedankt dat je hebt ingezien wat een slopende aandoening het is en hoe pijnlijk onze strijd is geweest. Heel erg bedankt voor de aanhoudende hoop. Het beste voor jou!

 2. Vervolg Gass

  Een gulle BEDANKT uit de grond van mijn hart! Ik ben iedereen erg dankbaar: onze anonieme donateurs, degenen die helpen bewustwording te bevorderen, degenen die doneren en degenen die voor ons bidden. Jullie hebben allemaal veel hoop gegeven, niet alleen voor mijzelf, maar ook voor mijn drie kinderen die enorm van mij afhankelijk zijn. Vrolijk kerstfeest veel zegeningen voor 3!

 3. Kimberly Johnson

  Ik kan niet geloven hoeveel steun we hebben gekregen! Ik vind het geweldig te weten dat zoveel mensen erom geven! Iedereen bedankt voor jullie gulle donaties! Dit geeft mij hoop voor de toekomst!

 4. We willen bedanken iedereen voor het geven van hun tijd, hun middelen en hun steun in de geest door nooit de hoop op te geven. Speciale dank gaat uit naar de anonieme matchende donateurs, voor het geven van deze kans om weer normaal te zijn.

 5. Tegen Terri G.

  Heel erg bedankt aan al onze genereuze donateurs en aan onze anonieme donateurs voor het geven van de broodnodige hoop op genezing. Onderzoek is zo belangrijk om de oorzaak en genezing van MdDS vast te stellen en met deze donaties zullen we hopelijk veel dichter bij de antwoorden komen. Nu ik mijn 6e jaar bij MdDS inga, kijk ik uit naar de dag dat we "de rots kunnen stoppen".

 6. Eline Sole

  Woorden kunnen niet beschrijven hoe dankbaar ik ben dat iemand genereus genoeg was om zo'n groot bedrag aan geld aan te bieden als een bijpassende beurs. Als iemand die sinds 2005 aan deze vreselijke aandoening lijdt en ziet hoe het nog steeds mijn leven dagelijks beïnvloedt, bedank ik iedereen die heeft bijgedragen en bedank ook de onderzoekers die op een dag een behandeling zullen vinden die onze symptomen zal helpen verminderen of elimineren. Beste wensen voor een heerlijk vakantieseizoen!

 7. Sandy Brignac

  Dankjewel begint niet aan alle donateurs te vertellen hoe dankbaar ik ben. Ik weet dat er veel hard werk en toewijding is gestoken in het maken van deze ongelooflijke donaties. Het is vanwege de vrijgevigheid van deze mensen dat we stappen dichter bij genezing brengen.
  God zegene je!!!!

 8. Bettie Pecore

  Zoals Marilyn zei: "2012 wordt ons jaar van hoop". Ik dank u uit de grond van mijn hart aan alle donateurs die deze hoop mogelijk hebben gemaakt. Ik zit in mijn 11e jaar bij MdDS en ik heb nooit eerder gevoeld dat hoop dit mogelijk was.

 9. Kim Kepner

  Er zijn geen woorden die kunnen uitdrukken hoe ik me voel. God zegene jullie allemaal. Ik heb vier jaar geleden. Ik moest mijn verzekeringsmaatschappij van twintig jaar verlaten. Ik wil mijn leven terug hebben en door jullie allemaal blijf ik nog steeds heb hoop. Ik wens niemand deze ziekte toe.

 10. Pamela Kelly

  Bedankt aan iedereen die een hand heeft gehad om dit mogelijk te maken. Een heel speciale dank aan de anonieme donor voor je geweldige vrijgevigheid.

 11. Michael Nelson

  Bedankt, IEDEREEN, voor al je ongelooflijke toewijding aan deze zaak. Mal de Debarquement, heb ik de afgelopen tien maanden ontdekt, kan schokkend slopend zijn, en brengt voor veel van zijn patiënten zulke enorme persoonlijke, sociale, professionele en economische kosten met zich mee. Er zijn geen woorden genoeg om mijn dank uit te spreken aan al onze fondsenwervers, wandelaars, hardlopers, anonieme donateurs, bestuursleden, artikelschrijvers, radio-interviewers en iedereen die zo hard en uiteraard onvermoeibaar heeft gewerkt om dit mogelijk te maken. Deze uitstorting van vrijgevigheid en vriendelijkheid, van degenen met MdDS en degenen zonder, is een waar bewijs van de goedheid van de mensheid. Er zijn zoveel oorzaken en behoeften, en jullie hebben allemaal deze gekozen. Hartelijk bedankt!!!

 12. Deb

  Ik wil graag mijn dank uitspreken aan de donateurs die ons hebben uitgedaagd om samen te werken om deze match een realiteit te maken voor MdDS-onderzoek. Er zijn geen woorden die de hoop kunnen uitdrukken die doorlopend onderzoek naar MdDS brengt voor iedereen wiens leven is getroffen, inclusief onze kinderen, ouders, echtgenoten en andere familieleden die zich vaak hulpeloos voelen. Ook zij leven in de hoop op een behandeling.

  Dank je.
  Deb

 13. Amy Cutrel

  Bedankt aan de anonieme donor die anderen heeft geïnspireerd om te doneren. Mijn familie en vrienden hebben gedoneerd vanwege de stimulans en ook omdat ze getuige waren van wat ik heb meegemaakt! Ik heb zoveel hoop op genezing en verdere vorderingen bij deze zeldzame aandoening. Dank ook aan de onderzoekers en de weinige artsen die patiënten effectief en medelevend behandelen! Ik ben dankbaar dat mijn MdDS na twee jaar martelen op dit moment grotendeels onder controle is.

 14. Christine Groen

  Uit de grond van mijn hart, heel erg bedankt voor je vrijgevigheid. Wat een geweldig cadeau hebben we gekregen. Hoop. Laat de remedie maar komen. Proost allemaal!

 15. Wendy Adams

  Dank aan het bestuur dat onvermoeibaar heeft gewerkt om dit soort inspanningen mogelijk te maken, aan de Support Group en Marla die ons samenbinden in een cirkel van hoop, aan iedereen die buiten zijn comfortzone ging en anderen vroeg om bij te dragen, en die familie en vrienden, zoals Hayley, die een stap verder gingen om enthousiasme op te wekken voor onze inspanningen. En natuurlijk een miljoen dank aan onze anonieme donateurs, die ons allemaal hebben geëerd door het verpletterende effect van MdDS met hun extreme vrijgevigheid te erkennen. Hier is een behandeling of genezing!

 16. Linda Hardy

  Bedankt, bedankt, bedankt aan de donateurs die dit mogelijk hebben gemaakt en aan de mensen die de fondsenwerving hebben georganiseerd. Dit is een enorme prestatie. Ik heb in april zeven jaar MdDS gehad. Het geeft me veel vreugde te weten hoe ver we zijn gekomen en te weten dat er op een dag een antwoord zal zijn op onze vele vragen en een remedie voor deze aandoening.

 17. Joan van NS

  Ik wil alle donateurs laten weten hoe dankbaar ik ben voor deze vrijgevigheid. Het is zo belangrijk voor ons allemaal die lijden aan MdDS. De persoon die onze donateurs heeft gematcht, is echt een heel speciale persoon en weet hoe dit geld iedereen zal helpen die lijdt. Bedankt aan iedereen. Ik wou dat ik in een positie was om te helpen, maar omstandigheden buiten mijn macht verhinderen me om dit te doen ... Mijn excuses hiervoor.

 18. Marilyn Josselyn

  Ik ben zo dankbaar dat onze gulle donateurs ons voortdurende onderzoek naar de oorzaak en behandeling van MdDS enorm blijven steunen. Als het mogelijk was, zou ik graag iedereen willen ontmoeten en bedanken die een donatie heeft gedaan om deze match mogelijk te maken.
  Ik kijk uit naar 2012, een jaar vol hoop!
  Marilyn

 19. Meg

  Een oprechte "dankjewel" aan de anonieme donateurs en de groepsleden die zo hard hebben gewerkt om de uitdaging aan te gaan. De vrijgevigheid van de donateurs en de inspanningen van de leden is echt inspirerend en houdt de hoop levend voor degenen onder ons die met MdDS leven.

 20. Patty Boyd

  Mijn familie en ik zijn iedereen die werkt en doneert dankbaar om een ​​remedie te vinden en een speciale dank gaat uit naar de anonieme donoren!

 21. Karen Galinkin

  Dank u!!! Er zijn echt geen woorden om mijn dankbaarheid uit te spreken. Geld voor onderzoek voelt aan als lucht voor een duiker, het is echt mijn levenslijn of enige kans op een verbeterd leven.

 22. Tamara Collins

  Er zijn echt geen adequate woorden om uit te drukken hoe dankbaar wij allemaal zijn die lijden aan MdDS voor alles wat we hebben gedaan. Aan alle donateurs - heel erg bedankt voor uw opoffering. Aan onze anonieme donateurs: we zijn vernederd door uw vrijgevigheid en zullen u voor altijd dankbaar zijn. Bedankt, bedankt, bedankt dat je ervoor hebt gekozen om ons te helpen. Moge God uw gevende geest zegenen en moge alles wat u geeft vermenigvuldigd aan u worden teruggegeven.

 23. Marla Cruise

  In februari zal ik 11 jaar MdDS hebben. Het heeft me mijn baan en vermogen gekost om in de medische wereld te werken. Ik wil niet dat iemand anders de beproevingen en levensveranderende gebeurtenissen meemaakt die ik heb doorstaan. Dankzij uw gulle giften zal het onderzoek naar genezing voor ons worden voortgezet.

 24. Elaine Schlissel

  Bedankt aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt.
  Elaine Schlissel

 25. Irene Hartman

  Ik heb in februari zes jaar MdDS. Heel erg bedankt aan iedereen die heeft gedoneerd = om tot op een dag onderzoek te kunnen blijven doen, hopelijk snel een remedie vinden.

 26. Linda

  Dank aan allen die hebben meegewerkt om dit mogelijk te maken (de wedstrijd ontmoeten!). Het komende jaar biedt veel belofte voor MdDS-onderzoek. Felicitaties aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt, inclusief de donor die ermee instemde om 2 te matchen voor 1. Hope blijft deze inspanning drijven. Ik kijk uit naar de dag dat we alleen 'nieuwelingen' helpen met effectieve behandelingen en genezingen !!!

Reacties zijn gesloten.