Onze zaak verdient geld elke keer dat u goed zoekt

Zoek op internet en verdien een cent voor uw doelWist je dat er een zoekmachine is die beter is dan Google? Een die geld inzamelt voor de MdDS Balance Disorder Foundation? Doe mee en begin te gebruiken Goed zoeken als uw zoekmachine, en elke keer dat u op internet zoekt, doneren ze ongeveer een cent aan uw favoriete doel. Ik weet niets over u, maar ik besteed een buitensporige hoeveelheid tijd aan het zoeken op internet naar iets over het Mal de Debarquement Syndroom. Zoektermen zijn onder meer het ontschepingssyndroom, de ontschepingsziekte, aanhoudende MDD, enzovoort. Soms heb ik het gevoel dat ik alle verhalen heb gelezen die er zijn, en soms verschijnt er een nieuwe. Hoe dan ook, bij elke zoekopdracht wordt een cent opgehaald. Registreren is supergemakkelijk, omdat u uw bestaande Facebook, Google, Yahoo! of Twitter-profiel.

Je kunt ook winkelen via hun online winkelcentrum, GoodShop. com, waar er meer dan 2,500 top online retailers zijn, en een percentage van uw aankopen gaat naar een goed doel of een school naar keuze. U betaalt dezelfde prijs als u normaal zou doen, maar een donatie namens u gaat naar uw doel.

Handig is dat ik op de zoekpagina kan zien hoeveel geld ik heb ingezameld voor de MdDS Foundation. Onderneem actie en steun de MdDS Balance Disorder Foundation en begin vandaag nog met het gebruiken van GoodSearch. Als u hulp nodig heeft bij het instellen van GoodSearch, kunt u zoals altijd een opmerking achterlaten. We komen zo bij je.


U kunt meer lezen over Goed zoeken in de NY Times, Oprah Magazine, CNN, ABC News en de Wall Street Journal hier.

Een reactie

Discussiebeleid
  1. We willen benadrukken dat als u zich eenmaal bij GoodSearch heeft geregistreerd, u GoodSHOP kunt gebruiken. Uw online aankopen leveren namens u donaties op aan de Stichting. Deze link laat bijvoorbeeld zien dat Amazon 1.5% zal doneren http://www.goodsearch.com/amazon/coupons

Reacties zijn gesloten.