De zilveren voering in mijn warmwatertank

iGive.comOngeveer een maand geleden ging ik naar beneden om de was te wassen, alleen om te ontdekken dat de warmwatertank een lek was ontstaan. Een heel erg lek. Water stroomde eruit alsof iemand een kraan had geopend. Dus in plaats van de was te doen (verdorie!), Ging ik winkelen voor een nieuwe boiler.

Ik was helemaal vergeten dat ik me bij iGive had geregistreerd, maar zodra ik naar HomeDepot.com ging, verscheen er een kleine pop-up om me te vertellen dat 1.2% van mijn aankoop zou worden gedoneerd aan de MdDS Balance Disorder Foundation. Dat lijkt misschien een kleine donatie, maar aangezien ik de kapotte tank heb vervangen door een dure tankloze boiler, heeft het Home Depot namens mij een donatie gedaan van $ 12.

Dus naast het niet hoeven doen van de was, vond ik een zilveren voering van $ 12 in mijn kapotte warmwatertank.

Er zijn meer dan duizend online retailers gekoppeld aan iGive, die donaties verstrekken variërend van 0.4% tot wel 30%. En niet alleen registreren bij iGive is gratis, u kunt dankzij hun bonus tot $ 10 bonus ontvangen Een miljoen knoppen voor verandering promotie gaande nu! U kunt zelfs uw Facebook-profiel gebruiken om lid te worden, en daarna gaat alles automatisch. Het enige wat u hoeft te doen is winkelen zoals u normaal doet. (Zorg ervoor dat u pop-ups in uw browser heeft ingeschakeld, zodat uw aankopen worden herkend.)

Verander winkelen voorgoed... om te beginnen, klikt u gewoon op de iGive-afbeelding hieronder.

Een miljoen knoppen voor verandering

Een reactie

Discussiebeleid
  1. BELANGRIJKE OPMERKING VAN iGIVE: De enige manier om een ​​donatie van Amazon-aankopen te krijgen, is ervoor te zorgen dat je bent ingelogd op iGive.com en een iGive-sitelink naar de winkel te gebruiken. Onze favoriete pagina als bladwijzer is: http://www.igive.com/amazon/

Reacties zijn gesloten.